Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door Mary Rowe

13 gedachten over “Omtzigt tegen Rutte! 'Ik kon je wel achter het behang plakken!'”
 1. Mag ik even overgeven?
  Dank je wel Rutte? Wat??
  Ik snap het, eventuele zieltjes van de VVD die je kunt gaan winnen.
  Maar het blijft .. gatverdamme. Ja, ook Omzigt

 2. Let op : wat een raar beeld ineens. Rutte luistert naar de spreker en zit niet op zijn telefoon 🥺. Het geslijm is moeilijk aan te horen, maar daarna komt de verpakte echte informatie. Rutte's aankomende gesprwk over nieuw baantje, niemand vond het kabinet gewensd, de val is symbolisch , de hypocrisie dat her eerst niet mocht vallen vanwege de oorlog, de lege schatkist…. De lijst is nog veel langer. Helaas vraagt Pieter hier , als goede steuner van de coalitie, en passent eventjes of ze wel door willen pakken op het stikstofdossier. En nog even zijn oude CDA collega's, die hen eruit geflikkerd hebben, bedanken. Misschien had Pieter alleen maar wat problemen met zijn nieuwe rol als Mol voor regering CDA en WEF

 3. Ik ben blij dat Rutte zijn actieve geheugen rond minuut 2 spontaan weer doet, spontane genezing noemen ze dat volgens mij.

 4. Ze nemen geen positief afscheid dat is schijn. Je kan niet zeggen: blij dat je oprot. Prijzen is veel leuker dat doet zeer 😂😂😂

 5. Waarom hebben de meerderheid van de kamerleden inclusief de FvD ( ! ) niet om onmiddellijk vertrek van heer Pinokkio ( Rutte ) gevraagd , vandaag in de kamer . Stelletje hypocrieten . Hij kan de komende maanden nog veel schade aanrichten, te beginnen bij de navo top . Hoe naïef bent u eigenlijk . De pijn in de samenleving is ondanks het beschaafde gesprekje van jullie kamerleden onder elkaar vandaag in de 2e kamer nog niet weg voor vele mensen . Pinokkio had vandaag naar huis moeten gaan . Ik ben zeer teleurgesteld om niet zijn onmiddellijke vertrek te vragen . Of is dit toch een beetje zo van ' dat doen wij niet als heren onder elkaar ' . Ik bespeur een beetje bbb trekjes . Groet , peter .
  P.S alleen al de herhaalde uitspraak ; dit is onze oorlog zou reden moeten zijn om Pinokkio een gebiedsverbod voor Den Haag te geven .

 6. PvdA en GL willen samen de nieuwe verkiezingen in en rekenen op vette winst…😬😬😬
  Dan natuurlijk weer de coalitie partijen of BBB en PvdD erbij en verder op de oude voet. 😔

  Tot die tijd demissionair er nog zoveel mogelijk doorheen jassen aan voor Nederland fatale besluiten.

  "De val'…mooi achterdeurtje voor Kaag om ongeschonden te vertrekken en nette manier om Prutte uit de wind te houden en over te hevelen naar een fantastische 'functie elders'.
  Wat schieten wij ermee op? NIKS…
  1 groot politiek theaterstuk dit…

 7. Ik snap echt niet Rutte door iedereen de hemel in geprezen wordt. Hij heeft er een puinhoop van gemaakt. Hebben ze hem nog nodig ofzo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *