Geen widgets gevonden in de zijbalk

Omtzigt SLOOPT Rutte, de media & de rechtspraak! ‘Ben je GEK geworden?’

16 gedachten over “Omtzigt SLOOPT Rutte, de media & de rechtspraak! 'Ben je GEK geworden?'”
 1. Het is wel zo dat Omtzigt heel mooie praatjes heeft, fileert Rutte. Nou moet hij ballen tonen hoe het dan wel moet. Anders is hij geen haar beter dan Rutte

 2. Is de Wereldgezondheidsorganisatie een vermomde wereldregering? Er ligt al een aantal maanden een nieuw aangepast ontwerp van de internationale gezondheidsrichtlijnen voor waarin een aantal fundamentele wijzigingen zijn voorzien.

  Hieronder valt onder meer de schrapping van de artikelen 1 tot en met 3 van de internationale gezondheidsregels van de WHO. Als het ontwerp aanvaard wordt, hoeft de WHO geen rekening meer te houden met de fundamentele rechten en vrijheden van de mens. Ook kan de organisatie de mens dan onderwerpen aan welke maatregel dan ook, zelfs als die indruist tegen een nationale grondwet en andere wetten, schrijft advocate Carine Knapen
  Absolute heerschappij

  Nederland, België en Frankrijk zijn akkoord met de voorgestelde wijzigingen. De regering geeft de soevereiniteit van ons land vrijwillig op en smijt alle burgers voor de leeuwen. Geen rechten en vrijheden meer, aldus Knapen.

  Er is fel verzet tegen het ontwerp. Tijdens een persconferentie in het Europees Parlement zei de Amerikaanse internist Meryl Nass dat de voorgestelde wijzigingen de WHO in staat zullen stellen om de absolute heerschappij over alles in de wereld over te nemen door alles onder de noemer van gezondheid te plaatsen.

 3. Pieter Omtzigt verdient min respect en mijn stem als hij verkiesbaar is. En wel omdat hij, anders dan de volksmenners op rechts, weet wat er nodig is om Nederland weer on de goede richting te sturen. Hij zegt het ook in deze videoclip: het begint met zorgvuldige besluitvorming op basis van actuele, volledige en betrouwbare informatie. En dan moeten daarbij zorgvuldig de wetten worden geformuleerd. Dat is iets wat je Wilders en Baudet nooit hoort zeggen. Die wijzen op er fout gaat, maar dat is alleen een eerste stap. Als je daar geen oplossingen bij zoekt, dan schop je alleen maar rotzooi en maak je dat de gevestigde orde elkaar nog harder vasthoudt.

 4. Omtzigt for president…wat een geweldige man is het toch, als hij een eigen partij opricht en ie zich beschikbaar stelt voor de verkiezingen…lig met de slaapzak 's avonds voor het stembureau.

 5. Dit is helaas niet aleeen zo bij het kabinet maar dit soort smerige ontwijkende truukjes doen ze bij de gehele overheid in alle lagen, dus ook bij de gemeente enzo. En als je daar dan over klaagt dan krijg je als antwoord. Ja wij hebben u een brief gestuurt en wij vinden het jammer dat het antwoord u niet bevalt maar wij hebben aan de wet voldaan door u een brief te sturen. Dus de overheid kan gewoon iederreen een nietszeggende kulbrief sturen en iedereen gewoon in de maling nemen.

  Het is te erg voor woorden. En wat doet Rutte, lekker tetris spelen op zijn telefoontje.

 6. Weinig aanpassing nodig, chapaeu meneer Omtzigt zo zit deze kromstaat in elkaar. De nederlander wordt genaaid waar die bijstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *