Geen widgets gevonden in de zijbalk

FvD vindt het vreselijk dat de oorlog in Oekraïne is losgebarsten, maar krijgt het niet over de lippen de aanval van Poetin te veroordelen.
Omtzigt wil daar meer van weten.

FvD is volgens Van Houwelingen van mening dat ook de oorlogen in Libië en Afghanistan vreselijk zijn.

15 gedachten over “Omtzigt probeert FvD te bewegen om de rol van Rusland te veroordelen Zij vinden het vreselijk.”
 1. het huidige aantal slachtoffers in de Oekraiëne staat op 1200 dat is te betreuren maar veel minder als beweerd en te verwachten was. Dat komt omdat Poetin ze met fluwelen handschoenen aanpakt anders was heel het land al lang een zandbak .

 2. Beste PIETER OMZICHT : 24 maart 1999 …..79 dagen oorlog. Tijdens deze periode voerden de NAVO-bommenwerpers meer dan 6.000 aanvallen uit op Servische steden en infrastructuur. Verboden clusterbommen en, zoals de wereld later leerde, uraniummunitie werden ook gebruikt. De VS, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, Italië, Griekenland, Turkije, Spanje, België, Denemarken en Canada waren hierbij betrokken. Zonder mandaat van de VN-Veiligheidsraad en zonder geval van zelfverdediging door een NAVO-staat… wat? zelfs de Chineesche ambassade is gebombardeerd..Waar was de verontwaardiging toen? Nu tijdens de inval van de Oekraine sponseren met wapens zodat er duizenden meer slachtoffers vallen.. OMZICHT u heeft boter op uw NWO WEF hoofd in mijn beleving… functie elders!!

 3. Schoolmeester Omtzigt ga je schamen, FVD is Oekraine niet binnen gevallen, je speelt een dubbelrol, trekken aan FVD om zelf weer wat tegen het kartel te schuiven, misselijkmakend wat hier gebeurd, de aanloop van dit conflict is gedaan door de EU bij monde van ven Baalen en van Hofstadt met hun gescheeuw op dat plein, Zelenski is niet gekozen, maar daar geplaatst door de CIA en de EU /VS iemand die toestaat dat buitenlandse mogendheden bio labaratoria bouwen met alle gevaren van dien is gewoon een zetbaasje die er veel geld voor heeft gekregen, of denkt u dat hij zijn vette bankrekening aan zijn acteercarrière te danken heeft…..

 4. Poetin heeft geen oorlog met de bevolking maar met de Neo nazistische organisaties die voor de globalisten zijn gestimuleerd om Poetin in een kwaad daglicht te stellen met het in scenes zetten.Poetin heeft het Oekraiense volk bovendien vooraf medegedeeld om veilig heenkomen te organseren.

  Of Omzicht vaart blind op reguliere media of is goedschiks dan wel kwaadschiks door de globalisten beïnvloed hun spelletje mee te spelen. Heb veel respect voor hen gehad met die kindertoeslag affaire maar daar is nu weinig meer van over. FvD is de enige partij die zn net ver boven het maaiveld durft aan te steken en voor het volk te staan. Het volk waarvan een groot deel nog steeds slapende is en door hen veroordeeld wordt op basis van mainstream sprookjes.

 5. Omtzigt zit hier inderdaad fout. Het oostelijke deel van Oekraine moest niets hebben van de westerse coup van 2013 – 2014, en wilde onafhankelijk zijn. Sindsdien wordt er oorlog tegen hen gevoerd vanuit het centrale Oekrainse gezag. Een heuse oorlog, die naar schatting al zo'n 14.000 mensen het leven heeft gekost. Rusland probeert nu de oostelijke republieken te bevrijden.
  Als legitimatie wordt soms genoemd dat het in merendeel om mensen gaat die de Russische nationaliteit hebben gekozen na de Maidan revolutie, en Rusland de plicht heeft deze burgers te beschermen. Wat zeker is, is dat deze burgers de Russen dankbaar zijn voor de hulp, die voor hen als een bevrijding komt, daar getuigen genoeg interviews van. Die zie je alleen niet in de reguliere media. De reguliere media laat niets zien van de situatie in Donbas, maar probeert het voor te stellen alsof de Russen Kiev aanvallen, wat niet zo is. Wel hebben de Russen Kiev omsingeld om strategische redenen.
  Als je je niet verdiept in de Donbas, dus het oostelijke, Russisch georienteerde deel van wat wij Oekraine noemen, dan begrijp je niets van dit conflict.

 6. Het moge duidelijk zijn dat ieder weldenkend mens tegen oorlog, invasie etc. Is de mensen zijn de speelbal van de politici, echter hier probeert Omtzigt FVD in een kwaad daglicht te zetten , omdat hij aandringt op een veroordeling van Rusland, maar nu gaan we het even anders stellen, Stel dat Poetin warme contacten met de Mexicaanse regering en ze gaan samen oefenen met n sluiten een associatie verdrag, Poetin mag bio laboratoria in Mexico bouwen, militair materieel gaat er naar toe, wat denk je hoe lang het duurt voordat de VS ingrijpt en Mexico binnenvalt? Er is duidelijk gewaarschuwd en tegen het associatie verdrag gestemd, maar de EU en de baas van de EU, n.l. de VS , die hebben hun eigen agenda, de geweldige nieuwe wereld orde die ze willen bewerkstelligen dat is de bedoeling, Omtzigt speelt heel vaak een dubbelrol, vergeet dat niet….. want als ik dit kan bedenken, dan kan hij dat ook zeker …..

 7. het is weer zo duidelijk dat hij controled oppositie is… plaatselijke schandalen mag hij aan het licht brengen om stemmen te winnen, maar ondertussen is hij net zo gevaarlijk als de rest mbt de global EU, NAVO en WEF goals

 8. Hey omtzigt, was de aanval op Servië in '99 de invasie in Irak en Afghanistan door de NAVO (USA, Engeland) Legaal of ilLegaal? Gaat u dat ook veroordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *