Geen widgets gevonden in de zijbalk
17 gedachten over “Omtzigt pakt armoede-minister aan! 'Dit is NIET OKE!'”
 1. Pieter doet aan kwaliteit van argument. Doet zijn huiswerk…de rest van kabinet deed zijn ding. Wat dat ding ook mag zijn. Incompetent regeren heeft zijn langste tijd gehad.

 2. die Schouten was ooit bijstand moeder vader onbekend bij kerk ging ze bedelen voor vreten en spulletjes was toen in Rotterdam-west waar ze woonde als student notabene

 3. Carola Schouten die weet niet wat armoede is verdiend 6600 euro vier weken snotneus wat weet zij nou van het leven gewoon 1400 euro geven dan wordt ze keer wakker wat natuurlijk niet gaat gebeuren opzouten teef .

 4. dat weet ze niet de armoede minister . en ja de toeslagenwet voldoet , en de bijstandswet , en de ww wet. . de klimaatwet , de pravicy wet. de alcoholwet ! hou toch op troel > ik zag u nog staan bij 'b boeren protest op de kar met HELE grote beloftes aan de boeren . u liegt gewoon door op commando van UW grote leider Mark ! triest mens bent U die het in 't gewone mensenleven niet kon bolwerken , dus maar de politiek in ging . waar U 'n prima salaris verdient ! helaas wel door mij betaald !

 5. Lose beloftes telkens weer daar zijn ze goed in …maar eerlijk en goed besturen hebben ze geen behoefte aan die corrupte criminele WEF types van dit corrupte WEF kabinet , voor een vuurpeloton zetten die gasten !

 6. Geweldig dit id niet ok ? Whawhawha Echt ik ben zo klaar met dit gelul.! Blablabla šŸ˜‚

 7. Dom als een varken dacht je nou echt dat Schouten bezig is om mensen uit armoede te halen . Een simpele vraag hoeveel mensen heeft u uit de armoede gehaald
  Ten tweede hoeveel mensen duwt u de armoede in met de pensioen wet .Al die vvd Assurantiƫn kantoortjes ja dezelfde die woekerpolis verkocht. Die gaan nu woeker pensioen verkopen. Sodemieter aub op Mevr Schouten.

 8. Minister van de Armoede. Carola Schouten doet de naam in ieder geval alle eer aan. Want de armoede neemt volgens het CPB in 2024 toe. Mede, of vooral, dankzij het beleid van Rutte IV. Hogere prijzen voor voedsel, hogere prijzen voor energie, hogere lasten. Juist daar waar die kosten die bij lage inkomens een groot aandeel hebben.

 9. Omzigt heeft gelijk waarom niet gewoon eerlijk zeggen dat hij een probleem was………..dan is het klaar. Door het verdraaien kom je steeds verder in de problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *