Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bron Tweede Kamer
Datum 14 februari 2024

Dit was weer even smullen

22 gedachten over “Omtzigt over de handtekening van Rob Jetten, die niet meer weet waaronder hij getekend heeft!”
  1. Jetten wordt erg fel als de waarheid wordt verteld. Zitten nog veel meer lijken in de kast. Kaag is er al tussenuit, Rutte, Kuipers en alkemaal wat te verbergen. Het slechtste6kabinet ooit bestaat uit gevluchte politici die te laf zijn hun daden te verantwoorden. Wan bestuur, Wan prestaties onkunde, tunnelvisie en propaganda hebben ze verkondigd en computermodellen beleid geïntroduceerd. Het uitschot van de politiek is gevlucht in andere functies. Zo kom je makkelijk weg in de wereld van politiek en bedrog

  2. En dan stemmen mensen nog op het kartel????? En dan een Jetten????? Bahbah ah. Wat een schandaal, moet een gewone burger ns 'n boete van 50 euro niet betalen……

  3. Jetten is een tragisch gebeuren , hoort niet in de kamer maar een kader functie bij de stadsreiniging , zeker met zijn cursus luidruchtig kletsen uit z'n nek.

  4. Een lekker zooitje, Pieter !
    Zet je mitrailleur op deze schijheilige geldrovers ! De indruk is, dat Pieter gewoon, in een duikel geduwd wordt, waar het vermoeden al langere tijd heerste ! Pieter Omtzigt heeft niks te vertellen ? Daarim renden ze weg, dat is toch ook niet zomaar !

  5. Als Jetten zegt: Die hard verdiende belastingcenten, dan weet je gewoon dat hij bedoeld dat hij vindt dat hij dat verdient heeft. In mijn beleving heeft hij dat niet verdient, Jetten is iemand van de parasietenklasse, iemand die het land uitzuigt voor de hobby`s van zijn broodheren. Zelf begrijpt hij waarschijnlijk niet wat zijn broodheren doen, als hij in de avond maar mag zeggen dat hij trots is op zijn regenboog, vindt hij zichzelf al weer een hele piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *