Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ruim 1600 kinderen is de stand nu, maar er zijn er nog veel meer, want dit is vanaf het jaar 2015. Daarvoor moeten er nog veel meer geweest zijn.

Omtzigt met veel ondersteunende interrupties van Van der Plas, Van Houwelingen e.a.

UIt: Debat over problemen met uithuisplaatsingen van kinderen van 12 mei.

14 gedachten over “Omtzigt laat geen spaan heel van de Regering in de zaak rond uit huis geplaatste kinderen. Ruim 1600”
  1. Ik zou wel eens ras VVD'er hierop willen zien reflecteren. Hoe kijkt hij nu tegen zijn partij aan, tegen zijn MP. Laat me het weten, ben zeer benieuwd.

  2. Heel de regering moet op de schop, er moet NU verandering komen ook in de regering, rutte en kaag moeten opstappen en er moet een eerlijke regering komen zo komen we nooit uit deze ellende.

  3. Waarom wordt er niets ondernomen om die arme mensen te helpen? En dan zeggen ze dat het voor het welzijn is van de kinderen? Hugo de Jonge , Kaag en Rutte, Kuipers en co WAAROM doen jullie niets voor deze kinderen en hun ouders? Diep schamen moeten jullie. Bedenk eens dat hetzelfde jullie overkomt?

  4. Het komt er op neer dat de overheids sancties in het algemeen niet legaal is, het tegen de mensenrechten in ruist en uiterst extreem. T wordt tijd om ze weg te trappen daar… Hoogtijd

  5. Weg met dit kabinet , criminelen zooitje .ambtenaren bij de belasting openbaar maken en ontslaan .en en natuurlijk ook bij de jeugdzorg schandalig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *