Geen widgets gevonden in de zijbalk

De regelingen worden al in de praktijk uitgevoerd door sommige gemeenten, terwijl het nog niet in de kamer behandeld is en de criteria nog niet vaststaan.
Dat is een probleem waar Omtzigt mee worstelt.
– Hoe zit het met ZZPers met sterk wisselende inkomsten?
– Met welk jaar wordt vergeleken?
– Hoe om te gaan met mensen die net gescheiden zijn?
– wat voor mensen die net 2 Euro te veel verdiend hebben?

Dit zijn allemaal zaken waar de regering nog geen antwoord op heeft, maar ondertussen krijgen sommige mensen al wel 800 Euro compensatie voor de energierekening.

De Minister geeft wat ontwijkende antwoorden en schuift af naar een later debat met Carola Schouten.

Dan pikt Omtzigt het niet meer en vraagt de voorzitter om het debat stil te laten leggen omdat we zo niet verder kunnen.

Uit: Debat over de ontwikkeling van de koopkracht en de stijgende energieprijzen, van 23 maart 2022

25 gedachten over “Omtzigt laat debat stilleggen omdat regering wetten al laat uitvoeren die nog niet behandeld zijn.”
  1. Bepalen wie er voor een bepaalde regeling in aanmerking komt is toch een scenario dat al bij tientallen/honderden andere regelingen aan de orde geweest is. Moet het wiel werkelijk telkens opnieuw uitgevonden worden ?

  2. Wat een bananenrepubliek is Nederland geworden! Wel te verwachten als een groep landverraders niet het land besturen maar het WEF programma uitvoeren.

  3. Snappen wij nu waarom zij Omtzigt weg wilde hebben?? Hahaha wat is die man lastig voor ons boven het volk verhevene , Zeg lui wat denken jullie die man moeten wij maar even weg sen·si·bi·li·se·ren Functie elders. Zij moeten zich diep schamen en wegwezen. alles al geregeld en daarna een debat pas??????

  4. De politiek is heel makkelijk. Er is een hoop geld. Daar maken ze een groot zooitje van en zullen er altijd mee wegkomen zonder dat het consequenties heeft. En het jaar erop hetzelfde.

  5. Ik vertrouw die Omtzigt voor geen meter, hij heeft altijd mooie praatjes en goede vragen maar als er gestemd moet worden voor moties bewijst hij het tegendeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *