Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat: Langere termijn coronabeleid
16 mei 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Wat Marc van Ranst hier zegt is in wezen vrij shocking.
– Wat anderen zeggen die het niet met hem eens zijn is desinformatie
– al die camera’s langs de snelweg om te zien welke auto waar rijdt is zogenaamd anoniem (waarom dan kentekenregistratie daarin opgenomen?) en gaat helpen tegen de versprijding van Covid…..
– hij geeft nog wel Maurice de Hondt indirect gelijk met het verhaal van kleine druppeltjes die veel verder gaan dan 1,5 meter, maar is te laf om die naam te benoemen.

Ergens ook wel weer logisch, want Marc van Ranst was niet voor niets bij Event 201.

In oktober 2019 werd in New York een bijeenkomst gehouden, met als titel: Event 201. Het was een soort simulatie van een pandemie, en de panelleden (van verschillende globale organisaties, farmaceutische bedrijven en het bankwezen) discussieerden hoe hier het best op kon beantwoord worden. Als we naar de website van Event 201 gaan, dan zien we dat wat toen een simulatie was, enkele maanden later vrijwel geheel werkelijkheid is geworden.

De oefening werd – niet toevallig – gehouden door de Bill & Melinda Gates Foundation, het John Hopkins Center for Health Security en het World Economic Forum. Die laatste organisatie is tevens betrokken bij een ander initiatief, dat voortkomt uit deze ‘coronacrisis’: ‘de Grote Reset‘.

28 gedachten over “Omtzigt krijgt van Marc van Ranst uitleg hoe die de bevolking wil controleren onder het mom Covid”
 1. Goed verhaal ook wel, echter 1 vraagje. Waarom zit deze kekke Belg niet gewoon vast ipv z'n Ranzige verhaal op dit niveau hier te mogen doen??? Ik mag toch aannemen dat ik niet de enige ben die zijn ranzige lezing ken die vol enthousiasme werd omarmt door Ab Osterhaus………opdat we nooit vergeten

 2. Haha van Ranst vindt dat je moet kunnen zeggen wat je wilt maar dat je dan ook moet kunnen zeggen dat het onzin is….. Nou bedankt hiervoor…. Je praat onzin van Ranst!!

 3. Kan meneer Ransssssssssssthh uitleggen waarom ventileren werkt en mondmaskers ook? Ventileren werkt omdat het wetenschappelijk vaststaat dat besmetting voornamelijk door aerosolen komt. Aerosolen gaan dwars door mondmaskers, en ik kan dat weten, want mijn bril beslaat de hele tijd. Dit is apert tegenstrijdig!

 4. Deze man is betaald om een andere agenda uit te voeren.
  Op dit moment bevindt de grootste machtsgreep plaatst.
  Zoek verdrag met WHO…(Wereld Gezondheid Organisatie )
  Deze man is kwaad.

 5. Deze man verdiend een spuitje (een vaccin spuitje)…. heb een clip van hem gezien waarin hij politici uitlegt hoe je een volk kan oplichten, door angst te zaaien voor een virus en dan lekker platspuiten met vaccins, zie mexicaanse griep waar deze beroepscrimineel bij betrokken was. Hij is de Belgische Ab Osterhaus…..

 6. V Ranst hst het woord in het Chatham house in New York city toen hij het ging uitleggen tegen alle ministers ook Máxima was er bij en hij zij je moet de mensen bang maken want ik heb al mijn voetballers onder dwang laten inenten en heel de zaal lachte en hij zij nog je heb altijd elk jaar eeen griep en weer lachten ik heb de video en ook foto gemaakt met ondertiteling Ik heb het wel tig keer gekeken en dat voor een nieuwe wereld in 2030 je zal gelukkig zijn maar niks bezitten ga de boek lezen Great Reset daar sta alles in deze man die is een grote leugenaar hij is gestoord en nu weer liegen Snap niet dat hij hier zit

 7. De regering trekt zich er geen snars van aan en gaat gewoon door met liegen bedriegen en stelen. Vanaf 2020 is de eu agenda zwaar agressief opgeschaald. Dank u klaus en nicole met al jullie bedriegende volgelingen. Dit gaat recht in jullie gezicht exploderen!

 8. Achteraf experts? Onzin. Wat dan van alle vooraf experts die keer op keer gelijk kregen. Tot aan de verplichte QR en prik aan toe. Ze vinden het al normaal. Achteraf experts? Hoe veel hebben. jullie niet keer op keer op keer fout gedaan terwijl het tegendeel bewezen was en je de mensen die de oplossing aanbieden censureert en de mond snoert of ze dw politie aan de deur stuurt?? Welbespraakte Dwaas.

 9. Wat u beter kan Marc van Ranst, is dat je linea recta naar België richting Wallonië vertrekt naar de grotten van Han. En daar je intrek neemt, kom ons land géén onzin verkopen.

  Al eerder gaf u in een symposium
  aan hoe je een volk makkelijk kon misleiden, manipuleren, conditioneren en ze in de greep kan houden door angst en onrust te zaaien.

  Ab Osterhaus ook zo'n onbetrouwbare kwakzalver was daarbij ook aanwezig, zat op de 1e rij als één van u bewonderaars.

  Een fraai stel zakkenvullers en aandachtsgeile engerds, die gaarne luisteren naar het WEF, Bill Gates en NWO en gewillig meewerken.

  Alles voor tijdelijke roem.

  Spreekt géén onwaarheden en kom tot jullie zinnen want eens zult u beiden in de morele spiegel der Waarheid moeten kijken.

  En kies heden wie u dienen zal.

 10. Wat doet die malloot in ons land. Belachelijk …..Wij hebben wel betere professoren !! Pierre Capel bijvoorbeeld. Omtzigt waar ben je mee bezig??

 11. Hmmm hij verteld dat de mensen nadehand kwamen met hoe het wel had gemoeten nadat de crisis is opgelost. MAAAAAAR diezelfde mensen waren dit al aan het vertellen gedurende de gehele epedemie.
  MAAAAAAAAR toen was het fake news.

  Hoepel toch op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *