Geen widgets gevonden in de zijbalk

Omtzigt is KLAAR met Kaag! ‘MILJARDEN naar klimaat & mensen moeten naar de VOEDSELBANK!’

30 gedachten over “Omtzigt is KLAAR met Kaag! 'MILJARDEN naar klimaat & mensen moeten naar de VOEDSELBANK!'”
  1. Nou Omtzigt als ik om me heen kijk zie ik niet echt dat mensen erop achteruit gaan. Men gaat alleen erop achteruit als men bepaalde geneugten niet meer kan veroorloven en tot nu toe gaat t goed… Files zijn alleen maar nog langer geworden en autos worden steeds groter, waar is de armoede!!!!!!! Zoals Rutte zei: Nl is een rijk land

  2. Gewoon 22 november stemmen op de PVV Ja 21 FVD sorry anders is er niets voor de Nederlanders die wel bestaan .Nederland moet hard optreden tegen de maffia Europese unie.

  3. Pieter het is de bedoeling dat Nederlanders hun kosten niet meer kunnen betalen zodat ze hun huis uitgezet kunnen worden. ZO MAKEN ZE WOONRUIMTE VRIJ VOOR ASIELZOEKERS

  4. Snel weg met dit WEF corrupte en crimineel clubje dat kabinet heet!!! Deze mensen hebben heel veel bloed aan hun handen en moeten achter slot en grendel!!! WEG MET DIE LUI!!!

  5. Je zou eigenlijk niet eens een minister van armoede moeten hebben hier in Nederland. Denk daar maar eens aan, Kaag, met het uitgeven van miljarden en miljarden aan allerlei onzin projecten waar je je bij moet afvragen of dat wel allemaal überhaupt nodig is. Zoals Jetten met zijn 28 miljard euro om in het gunstigste geval een verlaging van 0,000036 graden te bewerkstelligen, terwijl dit sowieso gewoon al een verwaarloosbaar getal is en dit in één dag teniet wordt gedaan door de uitstoot van Chinese kolencentrales. Als je 28 miljard gaat uitgeven voor dit, terwijl wij één van de rijkste landen zijn, en de mensen in armoede gewoon laten creperen, dan heb je toch je prioriteiten niet goed op orde. Wanneer je dit doorvoert dan wordt dit gedaan vanwege bedrijven die hiervoor hebben gelobbyd en hier geld aan willen verdienen. Ja, het draait om geld. 28 miljard voor 0,000036 graden, een temperatuurverlaging waarvan wij niet eens het verschil voelen, waarbij de natuur nog niet eens het verschil zal ervaren. Een verlaging dat wij nog niet eens kunnen meten. Het is zo belachelijk laag, dat je net zo goed die 28 miljard aan corrupte mensen kunt geven en dan straks zegt, wij hebben het doel van 0,000036 graden gehaald, kijk maar na als u wilt, check het dan zult u zien dat wij niet liegen. Hoe dan, hoe dan Kaag? Hoe dan Jetten? Hoe dan Timmermans? Jullie zijn dit geld gewoon aan het uitdelen, misschien wel aan elkaar. Ja, je gaat dit geld niet gebruiken om armoede uit te bannen, stel je eens voor dat je dit doet, dan heb je minder om je corrupte vrienden te geven. Zo ook met ons beste pensioenstelsel ter wereld, die op de schop gaat voor iets totaal anders wat totaal nadelig is voor ons, zo nadelig dat het oude stelsel wel nog gewoon voor onze politici geldt. Ja Kaag, ook dit is gewoon om geld te gaan harken. Hebben jullie het volk verteld dat dit project 160 miljard euro gaat kosten, welk betaald gaat worden uit onze pensioenpot? Hoe kunnen jullie dit zomaar en eenzijdig gaan beslissen? Het gaat om 1500 miljard euro, ik zie jullie allemaal hier watertandend naar kijken, jullie weten niet hoe snel jullie deze pot leeg gaan (laten) roven. Alles wat jullie hebben gedaan, alle maatregelen, alle wetten, alles is gedaan om de grootste roof uit de geschiedenis van de mens te gaan plegen. Ja, ik zeg het gewoon, jullie en Brussel zijn de grootste criminelen die er bestaan, corrupt als de pest, want alles wat jullie hebben gedaan in de laatste jaren, dat was niet ten goede van het Nederlandse volk, terwijl jullie daar wel voor horen te zitten. Alles wat jullie hebben gedaan was allemaal alleen maar goed voor jullie en de EU. Jullie hebben ons land en ons, het volk, verraden. Snel je functie neerleggen met als excuus dat je je gezin wilt beschermen, want je voelt je bedreigt, heeft natuurlijk niets te maken met jullie beleid. Wij weten het wel, wij onthouden!

  6. We kunnen van mw Kaag inderdaad niet verwachten, dat zij begrijpt wat er aan de hand is. 'Wie zijn die mensen?' , zegt alles. Zij kan t echt niet begrijpen, is bovendien financieel involdoende onderlegd en zij kan niet omgaan met t gepeupel…die zijn voor net zo min te snappen als ik de argumentatie van mw Kaag snap. Dus niet kwalijk te nemen feitelelijk. Maar wel incompetent voor huiduge functie helaas.

  7. Er is dus geen zak gebeurd, en treffend zoals Omtzigt haarscherp uitlegt: zelfde heersers als vorige kabinet (voor de val van deze zomer), uitstel, geleuter, notas, en geen oplossingen voor problemen die ze zelf gecreeerd hebben. niet vergeten: belastingen op gas en stroom, een eerste levensbehoefte is door de overheid ingesteld. graaien bij iedereen dus ook bij de mensen met minimum. stop met dat soort gegraai en flikker er wat suffe ambtenaren uit die tenslotte ook niets oplossen, kijk naar belastingdienst uwv, en nu weer duo die net als politie gezellig profileert op een allochtone herkomst. wat een land ! nieuwe verkiezingen en laten we dus onze kans benutten voor een eerlijk, integer bestuur. Omtzigt zou een goede strateeg zijn voor veel partijen. of hij een land kan leiden als premier weet ik niet maar ik weet wel: man is integer, helder, scherp en zijn analyses en voorspellingen kloppen ALTIJD

  8. Hou op met milieu-, asiel-, Europese-, en veel andere hobby's en verlaag de belastingen structureel niet incidenteel zoals tante Kaag wil. De mensen willen gewoon zekerheid. We zijn klaar met deze lieden die het land in deze ellende hebben gestort.

  9. ARMOEDEBELEID???? Je moet je in een rijk land als Nederland toch DIEP schamen dat er een minister van ARMOEDEBELEID is die moet bekijken wat te doen🤬🤬🤬🤬…godv&€@%£<¥….waarom worden de schuldigen hiervan niet opgepakt en met een maximale straf berecht??? Waarschijnlijk omdat ze net zijn afgetreden???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *