Geen widgets gevonden in de zijbalk

Schandalig verhaal eigenlijk. Als je dit debat optelt bij het SMS debat met Rutte, zie je dat er straal gelogen is door de regering.
Vertrouwen herstellen in de politiek? Dat gaat op deze manier met de regering Rutte dus nooit lukken.

Uit: Bemoeienis van het ministerie met OMT-adviezen
24 mei 2022
Plenair debat

23 gedachten over “Omtzigt heeft alweer boven tafel dat gewiste SMSjes Rutte ook over Corona gingen!”
 1. Natuurlijk gingen ze over corona. Rutte ging van een "geen handen schudden.. hahah" naar een soort van dictator met harde maatregelen en een vaccin als de enige oplossing. In 1-2 maanden. Trok Hugo (die het allemaal niet zo begrijpt) in z'n kielzog.
  Vele geheime meetings moeten haast wel plaats hebben gevonden.

 2. Hoe lang gaan wij dit nog gewoon pikken?!!! Het lijkt Rutte geen zak te schelen dat hij het volk stelselmatig staat te beliegen, hij komt er keer op keer mee weg en hij weet dat. Het is een grof schandaal!!

 3. Nokia-baas Pekka Lundmark kreeg op het World Economic Forum in Davos de vraag wanneer we volgens hem massaal zullen overstappen op een face glass, een draagbare computer in de vorm van een bril, en edge computing, wat inhoudt dat informatie aan de rand (edge) van het netwerk wordt verwerkt.

  Smartphones, slimme speakers en beveiligingscamera’s kunnen zelf steeds complexere informatie verwerken. Dit wordt ook wel ‘edge computing’ genoemd.
  “Om te beginnen denk ik dat dit zeker gaat gebeuren,” antwoordde Lundmark. Hij zei dat we rond 2030 zullen overstappen op 6G. “Tegen die tijd zal de smartphone zoals we die nu kennen niet langer de meest gebruikte interface zijn. Veel van die dingen worden dan rechtstreeks in ons lichaam ingebouwd.”

  De sms’jes van Rutte zouden dan worden opgeslagen ín zijn lichaam.

  In het 6G-tijdperk kunnen we volgens de Nokia-baas ook zeer scherpe hologrammen verwachten. “We zouden deze bijeenkomst dan kunnen houden terwijl we in werkelijkheid in verschillende delen van de wereld zouden zijn.”

 4. Martin Bosma is zo een verademing als voorzitter. Zo jammer dat de coalitie een lelijke deal heeft gemaakt om een invaljuf te benoemen tot voorzitter van ons hoogste democratische orgaan.

 5. Geef Omtzigt nog meer zendtijd, komt er nog meer stront naar boven! Go for it Omtzigt, mijn zege heb je!! 👊🏼👊🏼👊🏼

 6. De opstelling van sociale media tijdens de pandemie roept associaties op met de religieuze politie in Iran, de Taliban in Afghanistan, de Chinese Communistische Partij en het Ministerie van Waarheid in George Orwells 1984. De sociale media zijn in een tijdbestek van enkele jaren uitgegroeid tot monsters, waarvan we nog geen flauw idee hebben of – en zo ja: hoe – we ze kunnen bestrijden. Op het moment dat we enkele jongvolwassenen op Facebook laten beslissen wat waar of onwaar is, zijn we ten dode opgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *