Geen widgets gevonden in de zijbalk

Al jaren vallen de beloofde pensioenen in de praktijk vies tegen. Waar directeuren van pensioenfondsen zwemmen in gouden baden, blijft er voor de burger die, niet eens vrijwillig, zijn geld heeft zien verdwijnen in de pensioenfondsen, daar later bitter weinig voor terug. Al jaren worden de pensioenen laag gehouden middels rekenrente en nu dat systeem op de helling moet, valt alles weg tegen de torenhoge inflatie.

Uit: informatieve verkenning over: Wetsvoorstel Wet Toekomst Pensioenen
22 april 2022
Vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Door Helen Aoki

18 gedachten over “Omtzigt e.a. met vragen over pensioenen. Wordt de burger uitgekleed door rekenrente of inflatie?”
 1. Ik hoop die mensen die de nederlander naar de kloten helpt..opgepakt worden en berecht worden.. DOOR DE SCHENDING VAN DE BEVOLKING..niks meer jamaar daar kan ik niks aan doen..ze spelen zelf het slachtoffertje..het zijn gewoon hele grote oplichters die ook nog macht willen pakken..straks straks straks is DE niks meer..vanmij krijgen ze de dood straf

 2. alles verdwijnt in de zakken van de hoge heren. De armoede is er al onder de ouderen en dit wordt alleen maar erger

 3. Holy shit, wat een hoop geouwehoer….de doorsnee burger gaat erop achteruit, en de rijken gaan er op vooruit….klaar, duidelijk. Toch?

 4. Wie zich politiek nu nog afvraagt of de burger uitgekleed wordt heeft de laatste 7 jaar een behoorlijke winterslaap gehouden . Een winterslaap waar de politiek de mensen nog dagelijks van minuut tot minuut in houdt. Dasjes dragen , politiek gekleurd , feestjes vieren , vaccineren, boosters etc… . De klas van politiek Nederland… Ach die onzekerheid (???) De aanleiding van die onzekerheid komt er telkens door het failliete politieke Nederland die niet meer weet wat ze hun bevolking nog op de mouw dienen te spellen. Scenario's, updates en gezond verstand ??? 🤔 Het scenario Nederland? Ik denk niet dat deze rooskleurig is , met zoveel doofpotten die de regering afzijdig houdt voor de bevolking en doet alsof Nederland een welvarend landschap is.
  Guten Morgen,..Beginnen Sie den Tag mit Freude,..die Freiheit ist längst vorbei. Korrupte Politik übernahm das Leben aller, beraubte den Menschen von Haus zu Haus, von Familie zu Familie. Erstellen Sie Gesetze, Regeln, Notstandsartikel. Macron/Le Pen-Wahlen werden auch in einer geformten Jacke manipuliert, grenzenloses Fehlverhalten besteht weiterhin. Welt lügt jeden Tag

 5. In Amerika zijn alles leugens boven water, de laptop van Hunter Biden van Hilery Clinton alle leugens en corruptie die we hier ook hebben WEF Kartel . Vroeg of laat valt hier ook het doek.

 6. We maken het vooral zo onduidelijk mogelijk voor iedereen. Anders begrijpt het 'volk' dat ze bestolen worden.

 7. Denkt men dat er straks nog een pensioen nodig is? Wie zullen er straks nog leven? Hoeveel gevaccineerden zullen langer dan 5 jaar nog in leven blijven? Wat als de Great Reset doorgaat? Wat als iedereen blijft slapen? Of liggen de meesten al in coma?
  Wanneer gaan artsen echt staat voor de gezondheid van de mensen? Dan zal dit kabinet toch echt moeten opstappen. Nu zijn er veel regeringen waar de WEF-opgeleide mensen het voor het zeggen hebben. En straks kan de WHO onze wetgeving opzij zetten?
  Denk eens na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *