Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit vragenuur van 28 juni 2022. Pieter Omtzigt tegenover Minister Weerwind.

Door Sara Logan

28 gedachten over “Omtzigt drijft Minister Weerwind in het nauw: Geen dossier uit huis geplaatste kinderen is op orde.!”
 1. Vooral het laatste stukje is komisch, hoe Dhr Weerwind zijn kalmte bewaard, ''gelet op de urgentie van dit dossier'' met een voorlees-stem van een spannend boek. Ik denk dat hij thuis alles kapot heeft geslagen van woede, zijn wenkbrauwen staan bijna verticaal!

 2. Omtzicht stop met misbruik maken van gedeputeerden ouders .. Je bent een opvanghuis voor oud CDA leden .. Na jaren heb je nog steeds vertrouwen in het kabinet .. Bullshit .. Hoog tijd dat de ouders van die kinderen dat ook gaan inzien .. Niemand strijd voor jullie .. Allemaal voor de buhne .. een groot toneel spel

 3. Ach, hij kijkt em op ze minst nog aan. Maar het is zwakzinnig dat verkoop praat uit de jaren 80 nog steeds werkt voor de Hollandse paupers.

 4. al die uithuisplaatsingen….en al die levens van kinderen èn ouders die verwoest zijn, en dat gedurende decennia….het lijkt godverdomme op het onder de pet houden van het misbruik in de Katholieke kerk! en het lijkt erop dat ze deze "strijkplank" gebruiken om alles wat gekreukt is glad te strijken…… zijn taalgebruik zorgt al evenmin voor meer transparantie…integendeel! gelukkig zijn er nog politici die zich niks laten aanleunen!

 5. Veel senioren stemmen op deze club. Die volgen het niet meer zo precies en reageren uit wat ze in het verleden hebben gedaan, uit emotie. Zij denken dat vvd nog steeds goed voor ons land is. Daarnaast is er natuurlijk gesjoemeld met de stemmen, dat moge duidelijk zijn. Rutte speelt hoog spel met maffia uit alle hoeken van planeet aarde. Het is gewoon een cartel. Rutte is schuldig aan alles wat in ons land verkeerd gaat, (samen met hugo de jonge overigens en nog meer van deze 'mensen')

  weerwind is een pion die denkt met mooie abn-formuleringen de kamer te overtroeven, maar hij is natuurlijk kansloos, en net zo schuldig aan alle ellende als rutte.

 6. Politie haal ze uit huis mensen
  Ja en dan blijkt dat het onterecht is geweest. . Boeren. Burgers
  Klaar met de politie of rechter weg jagen en. Opjagen doen ze 3500 keer. Per maand heel NL geen 3000 keer per jaar . .weten ze al lang sinds
  2002. Kinderen zitten op de boot in containers.

 7. Ze vinden alles prioriteit maar ze maken overal een zooitje van! Wat een spel weer, wat mis ik de menselijkheid toch in dit vreselijke land!

 8. Kinderen zijn nog steeds zoek, wat gebeurt er in Godsnaam met al die kinderen? Waar zijn ze, zoveel kinderen uit huis geplaatst? Niet te geloven?

 9. Hoeveel uit huis geplaatse kinderen krijgen ten onrechte zware medicatie.
  De niet medisch, bevoegde juf van school adviseren jeugdzorg om het betreffende kind zware medicatie / te geven…Ritalin…drugs !

  Ook al zijn de bijwerkingen nog zo zwaar en schadelijk voor het kind.
  Befehl ist Befehl!
  Dit is echt gebeurd !!

  Het betreffende kind haalde goede cijfers op school op het gymnasium.
  De juf complimenteerde het kind.

  Maar toch juffie had besloten punt. Medicatie geadviseerd en gekletst met de oppas van het gezinshuis waar het uit huis geplaatste kind verblijft.
  De juffie en de oppas van het gezinshuis besluiten samen.. het kind medicatie te geven…de voogd van jeugdzorg vind het een goed idee…
  En deze onbevoegden, ondeskundige vrouwen nemen zo maar willekeurig een besluit… dat het kind medicatie moet nemen.

  De voogd van jeugdzorg neemt zonder bedenken het advies van de juf over.. De medicatie voor kind is ' ritalin' en is zo gregeld.

  Dit is verschrikkelijk en gemeen wat deze zogenaamde zorgverleners ongestraft een kind aandoet … het kind beschadigt.

  Arrogantie ten top !!!!
  Als je als ouder jeugdzorg tegen spreekt of iets durft te zeggen wordt je de mond gesnoerd..als niet deskundige heb je je mond te houden.

  Jeugdzorg mogen willekeurig met ouders, familie en uit huis geplaatste kinderen doen wat ze willen.
  Je het bloed onder de nagels halen.
  Of je mag zo maar je kind helemaal niet meer zien.

  Jeugdzorg komen te laat op afspraken…of ze zeggen de afspraak met je kind op Kerstdag gewoon af.

  Ze zeggen zomaar willekeurig iets over jou …alles mag..
  Er is immers geen controlle over jeugdzorg .

  Als ze je neus niet bevalt…zit je in de prijzen..en moet je bloeden.

  Niemand die jeugdzorg ..voogd …gezinshuis en stagiaires …oppas controlleren.

  Ze mogen willekeurig doen wat ze willen…er is geen controlle.

  Wij zijn hun vrijwild.
  Wij zijn hun verdienmodel.
  Zij stellen oneindig veel vragen…je staat onder curatele.
  Ze mogen zichzelf bij jou in huis uitnodigen voor een keukentafel gesprek en je blijven intimideren.

  Om uiteindelijk een dikke..vette.nee te horen…jij bent afgekeurd…en vraag niet waarom ??

  Zij..jeugdzorg zijn de ongekroonde machthebbers…ze mogen met je familie maar vooral met je kind als Gijzel je om de oren slaan zo lang ze willen.

  Alles mag…er is immers geen controlle over jeugdzorg…je staat onder curatele !!!

  Je moet non-stop op hun maatje verschijnen en urenlang gecontroleerd..gepest worden.

 10. Ongeloofelijk wat een ambtelijke windbuil ,zit ik naar een satirisch programma te kijken of is dit de werkelijke staat van het recht in Nederland?

 11. Die voogden, die 'nieuwe' ouders – die laten niets van zich horen – geen status, geen mening, geen maning, geen gevoel, niets.. helemaal niets ?

  Dat lijkt mij ook niet echt een goed teken !

 12. Die Weerwind is het perfecte voorbeeld van een pratende paspop, zoals er veel zijn in de D66 stal.
  Geen beleving, geen emotie…………alleen geaffecteerde volzinnen waarmee hij de discussie dichtkit.
  Lekker op D66 blijven stemmen mensen, komen er nog meer van dit soort zielepoten om de hete brei heendraaien.

 13. Het is niet dat de professionals hun werk niet goed kunnen doen. Het is dat zij allemaal leugens dat zij niet kunnen onderbouwen omdat het allemaal leugens zijn. Dit doen zij om hun werk te kunnen behouden en zo hun lieg cultuur kunnen behouden en zo wel uitbreiden. De rechter in deze moet dit dan terug sturen en in staat stellen hun werk beter te doen. Ook de rechter zijn hierin schuldig voor het instaat houden van dit systeem. Kijk maar bij de toeslagen gerommel ook daar hebben rechters helemaal gefaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *