Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit de algemene politieke beschouwingen van 21 september 2023

17 gedachten over “Omtzigt confronteert Rutte met zijn inkomensafhankelijke krentenbollen”
 1. Wat zegt u???? Die tienduizende gezinnen die onder het bijstandsniveau compenseren te complex??? Lazer op man! Er worden miljarden uit de achterzak getrokken voor wapens naar Ukie! Er wordt een vloot van gevechtsvlietuigen weggegeven! Weg met die oplichter!!! Nu meteen!!!

 2. Ongelooflijk dat steeds opnieuw door diverse Kamerleden steeds opnieuw moeten pleiten voor de armoede bestrijding. Ik vraag mij af wordt je als Kamerlid niet moedeloos, om steeds de onzinnige antwoorden van Rutte aan te moeten horen ? Hoeveel geld wordt er niet klakkeloos uitgeven voor ondersteuning aan ontwikkelingslanden. Dit geld komt meestal nooit terecht voor het doel dat Nederland voor ogen had. Dit is al jarenlang bekend. Maar extra ondersteuning voor de mensen in Nederland , daar heeft Rutte geen boodschap aan. Wat een halsstarrig mens is deze Rutte en waarom???

 3. Lukt spectaculair goed???????? Wat???? R ut te= synoniem probleem, probleem. Hij kletst gewoon door Omtzigt heen. Wat erg dat deze man 13 jaar lang zoveel ellen de heeft gecreëerd en nog steeds door kan gaan én de burger domweg de schouders op blijven halen als hun portemonnee wordt leeggeroofd. Wordt wakker vóór 22/11 alsjeblieft mensen. Kijk in je portrmonnee voordat je gaat stemmen. 🫢

 4. Wat een Theater…..😂😂😂.
  Die Mark heeft altijd dezelfde manier van lullen en vragen ontwijken. Net zo als zijn lichaamstaal. De leugens stralen af van alle kanten.
  😂😂😂😂
  Ik lach 'm uit…………

 5. Het is gewoon een puinhoop.
  Waarom gaan ze de inkomstenbelastingen verlagen naar 25%. Geen toeslagen en mensen die meer werken dan 40 uur per week. Geen inkomsten belasting betalen. Dat stimuleert dat mensen gaan meer werken. En gezien de tekorten op de arbeidsmarkt, zou dat fijn zijn. Je lost daarmee ook armoede en je bent van die ingewikkelde toeslagen af.

 6. Wat een volslagen harteloos figuur, die Rutje @@ Hij staat maar te redeneren, voelt niet dat het voer mensen gaat. Hij heeft geen hart, dat zie je. Hij mankeert wat. Iets op het autistische spectrum misschien of een verstoorde gewetensfunctie.

 7. Zoveel dossiers blijven liggen, ik snap niet dat ze het zelf ook niet fijn vinden om bepaalde cases gewoon af te ronden. Dat is toch lekker dat je maandag naar je werkt gaat en denkt "zo nu die andere klus" weten dat die andere klaar is. En niet dat altijd maar doorschuiven.

 8. Pieter Omtzigt is slim, hij heeft het beleid van NSC nog niet openbaar gemaakt (eind oktober pas).
  Niemand die nu kritiek op hem kan hebben

 9. Bedankt maffia clan die B.V Nederland naar de kloten heeft geholpen…tribunaal zou zeker recht doen…jaren lang afgeperst liegen en bedriegen, en nu mag de burger de rekening betalen????

 10. Weer een walgelijk riddeltje van Rutte en geen antwoord geven het interesseert hem geen bal hoe de armen zich voelen en geen meer geld krijgen!

 11. Wat een slecht Theater dit zeg… Rutte is tegenwoordig meer van de grapjes en de lolletjes, alsof hij het land nog even gauw verder naar de klote wil helpen…ben die vent zo zat..het valt tot slot op dat er veel het schip ineens verlaten, idem partijdige Bergkamp

 12. Mark Rutte, zó glad dat niets aan hem blijft kleven. Teflon Mark, zoals zijn bijnaam luidt, kan met zowel linkse als rechtse politici door een deur, zolang hij zelf maar op de premierstoel blijft zitten, smalen critici. Maar als het om zijn culinaire voorkeur gaat is Rutte 🤷🏻‍♂️zo robuust als een gietijzeren braadpan. Op advies van Hugo eet Mark gráág een frikandel 🌭.

  Als je het karakter van een mens wil leren kennen moet je hem macht geven !
  ― Abraham Lincoln

 13. Deze verr heeft zichzelf zo geconditioneerd dat draaien, verdraaien en snoeihard li.gen als vanzelf gaat. Het lijkt er steeds meer op dat hij wraak op heel nederl neemt omdat hij zijn macht aan het kwijtraken is.

 14. Het kost belasting betalers elke jaar 3.5 million om deze 29 krentenbollen, ministers only, te betalen voor een werk die ze niet eens goed uit kunnen voeren. Dat is toch zo absurd dat het hilarisch is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *