Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoekstra heeft het wel erg bont gemaakt tijdens het Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky op 31 maart 2022.

Werkelijk iedere vraag schuift hij af naar een andere minister of vraagt uitstel van de beantwoording.

Omtzigt is het er niet mee eens en maakt dit punt van orde,

25 gedachten over “Omtzigt boos: als bij iedere vraag de verantwoordelijkheid van een andere Minister is haal ze dan..!”
 1. Hoe komt het dat de ministers nu constant naar elkaar wijzen en boter op hun hoofd hebben? Omdat ze het zat zijn dat de minister-president al jaaaaren wegkomt met dit laffe gedrag.

 2. Ah daarom zijn er zoveel ministers bijgekomen. Dan kun je daar naar verwijzen en hoef je dus de vraag niet te beantwoorden. Dit is dus de nieuwe bestuurscultuur waar men het over had. Nog meer mist creeren.

 3. Als blijkt dat Oekraïne nu Rusland aan het vingeren is, mag EU het afmaken, Rusland zal niets meer doen dan waar Actie is daartegen over Reactie. Dit is niet ons oorlog, Israel/Palestina is niet ons oorlog. Russen beroven samen met heel EU dat is wat bezig is, verder is dit niet ons oorlog. We zijn alleen op roven uit. Alleen schapen als ons zien het geld niet, dat blijft bij de staat wij mogen gewoon dieper in stront zakken. Het is niet ons oorlog. Afghanen in de steek gelaten, een uitgeroofd ras niks meer aan te verdienen. We zijn Europa nu, en we wonen in een stad dat heet Nederland.

 4. Eens. Moeten ter verantwoordelijkheid geroepen worden. Je hebt je leiderschap weg gegeven als je alleen maar met andere dingen bezig bent en alles op een ander wegschuift. Te gek voor woorden en zitten we al meer dan 2 jaar in getouwtrek en je ook niet wil toegeven dat er een andere agenda speelt. Te zot voor woorden en gebrekkige concentratie tot en met. Essentie van Nederland is en mag nooit verspeeld worden en heb je weinig tot geen respect voor wat ooit door al deze mensen is opgebouwd in vele generaties lang is weten waar je habitat vandaan komt….

 5. Hij is teveel met hobby's , telefoon kijken en andere leuke dingen bezig. Ministers als vroeger die dag en nacht met hun werk bezig waren zijn er niet meer.

 6. Het is een zooitje ongeregeld wat eigenlijk meet thuis hoort i een circus want dan kan je elk nummertje zien in 1 voorstelling. Als dit het heudige Nederlandse kabinet is nou dan maak je borst maar nat. Als er niks gebeurt zit je elkaar over 3,5 jaar aan te kijken met de vraag op je hoofd < hoe konden we dit toelaten> dus m.a.w. opdoeken die zooi en erg vlug, dit wordt een lachertje zo niet een debacle.

 7. Dit kabinet wil alleen maar vriendjes blijven met het buitenland , dus verwacht niet van ze dat ze ook maar iets doen als er iemand in het buitenland ook maar iets over de scheef gaat ( laat staan zwaar over de scheef gaat )

 8. Met sancties bedoeld Omtzigt, het jatten van Russisch bezittingen. Wanner gaat men dit doen als de VS weer eens illegaal een land binnen valt?

 9. !!! Dit kabinet heeft meer dan 100 ambtenaren welke alle teksten VOORSCHRIJVEN voor de ministers en zo ook voor vele coalitie-leden. HET IS TONEEL ! De ministers LEZEN op maar weten verder NIETS. En mogen NIET antwoorden buiten hun TEKST om. REKKEN is wat er gebeurd, om zo hun plannen erdoor te duwen. Al zoveel AANGENOMEN moties zijn NIET uitgevoerd door dit MAFIA WEF kabinet.

 10. Zelensky is een oorlogsmisdadiger welke GENOCIDE op zijn naam heeft. Uitgevoerd door NAZI's. En dat is zo al JAREN gaande in Oekraïne onder zijn bewind. Verder heeft Zelensky SCHIMMIGE handeltjes en gebruikt daarvoor belastingparadijzen. Het is gewoonweg een MISDADIGER.

 11. !!! Wordt het niet eens tijd, om gewapend met de riek, knuppels, enz., naar het Binnenhof te trekken? Dit kabinet blijft zich maar boven de wet plaatsen… Rechtszaken helpen niet… Mensen met een mening worden opgepakt en opgesloten… Ik meen dat de tijd daar is, nu is, om maatregelen te gaan nemen.

 12. Dit kabinet heeft meer dan 100 ambtenaren welke alle teksten VOORSCHRIJVEN voor de ministers en zo ook voor vele coalitie-leden. HET IS TONEEL ! De ministers LEZEN op maar weten verder NIETS. En mogen NIET antwoorden buiten hun TEKST om. REKKEN is wat er gebeurd, om zo hun plannen erdoor te duwen. Al zoveel AANGENOMEN moties zijn NIET uitgevoerd door dit MAFIA WEF kabinet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *