Geen widgets gevonden in de zijbalk
16 gedachten over “Omtzigt bij Nieuwsuur pakt Mariëlle Tweebeeke aan”
  1. Marielle Tweebeeke jij moet je schamen jij bent echt niet objectief ga maar lekker even je huiswer doen , Meneer Omzigt is tenminste eerlijk en nog wat Marielle jij bent een kakkerlak

  2. Ik ga wel stemmen maar mijn Vertouwen zou een nieuw kabinet weer moeten winnen. Redenen zijn dat 80% is al in Brussel besloten en zelf met aangenomen moties doen ze nog wat ze zelf willen de Nederlandse democratie is zo goed als dood en de kamer een circus voorstelling voor het publiek. Nederland is op de afglijdende schaal naar een autocratie dus gewoon platweg een dictatuur. Democratie is er in de traditionele zin niet meer en heb twijfels dat er überhaupt nog een fatsoenlijk referendum terug komt in Nederland.

  3. Niks geen twijfels van omzigt het interview was in handen van de staatsomroep npo vooropgezet om Omtzigt weg te zetten als twijfelaar bewust spelletje van npo stem Omzigt.

  4. Slap wegkijker mannetje.Kijk gewoon waar hij mee instemde .Pro vvd cda enz .Is helemaal niets deze man .PS ook bij kindertoeslagen ,zijn der vele wel corupt geweest .Niet allemaal .Maar toch .Net zoals der geen Turkse Marokkaanse mensen prachtig 2 e huis in hum land hebben .Dat noemen ze gezinshuis ja .Slava de Iraanse vrouwen.

  5. Oh oh die Tweebeke, ze blaft zo graag haar bezoekers af, het linkse straalt er vanaf net als van het hele Nieuwsuur trouwens en net als bij die Sofie, als ze hun zin niet krijgen dan zie je de irritatie op die koppen verschijnen. Prachtig als n gast andere dingen zegt dan zij eigenlijk willen horen, dan beginnen ze bijna hoorbaar te knarsetanden, daar kan ik dan zo van genieten. Linkse zooi is het.

  6. Tweebeeke weer het noet meer, dus gaat ze maar een steek onder water geven, met haar 'luis in de pels'. Val jij ff door de mand 🤢. En Pieter houdt zijn rug recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *