Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Pakket Belastingplan 2022 van 10 november 2021.
Bosma wenst NIET de geschiedenis van 5000 jaar belastingdienst te horen.
Ollongren was ziek geweest en thuis gebleven. Zou dat een tip zijn voor haar partijgenoot Alexander Hammelburg?
Verder nog wat opmerkingen over saaie debatten, die zijn belangrijk…

25 gedachten over “Ollongren is fan van Bosma en spreekt uit bij ziekte thuis te blijven.”
 1. De DRUK verminderen op de zorg doe je zó: geef VRIJHEID aan de burger, zodat hij op zijn eigen manier zijn ziekte,kan bestrijden!!!! Welke dictator heeft ivermectine verboden?!! Getuigenis covid19lijder: “ Een onbeschrijvelijke vermoeidheid, daar begon het allemaal mee. Het uitrusten was noodzakelijk maar uitgerust werd ik nooit, integendeel. Alle klachten kwamen een dag later toch wel oGetuigenis covid19lijder: De vermoeidheid werd gedurende de dagen die volgden extremer waardoor een telefoongesprek voeren al te vermoeiend was.
  IVERMECTINE :
  12 mg 4 dagen lang vanaf dag 12
  Klachten verdwenen zeer snel tijdens en na het beëindigen van de kuur.

 2. Demissionaire trut die ollengren zit meer thuis dan dat ze wat constructiefs doet,wat een uitnemer van dit de-missionaire kabinetje*

 3. Een prik ("licht aan het einde van de tunnel") helpt niet, twee ook niet, dan maar drie, vier, vijf enz. Besmettingen zijn bekend dankzij testen. Stop met testen en het grootste probleem is opgelost. Er liggen 300 mensen op de IC's op een bevolking van 17.5 miljoen mensen! Dus drie weken lock down. DENK NOU VERDOMME TOCH EENS NA MENSEN!!!!!!!!!!
  (weleens van burgerlijke ongehoorzaamheid gehoord?)

 4. Ze is wel vaak ziek, laatst voor het uitlekken van de overplaatsing van Omzigt had ze corona, stond ze na vier dagen gewoon weer fris voor de kamer. Weer een bewijs dat corona maar een verkoudheid virus is!

 5. Tegenwoordig willen ze overal onder de grond Glasvezel aanleggen. Volgens mij is dit schadelijk voor de gezondheid, ruik al dagen lang door de hele wijk een vreemde geur.
  Glasvezel versterkt 5G en daar moeten wij nou immers huiverig voor zijn. Deel dit met iedereen. Het is van cruciaal belang dat men dit weet.

 6. "Kort en zakelijk" terwijl hij zelf altijd hele zwetsverhalen heeft! 😨
  Zou mooi zijn als hij zelf ook zo strak gehouden zou worden…

 7. Wat een verademing deze voorvoorzitter Martin Bosma tov die muts van D66 Vera Bergkamp met haar partijdigheid bah.

 8. Heeft zij ermee te maken dat nu 27.000.000.000 plus 5.100.000.000. Totaal 32.1 miljard NERGENS TE VINDEN ZIJN (Pieter Omtzigt) het si maar dat U het weet, en het kan nog gekker zou Huig Plug zeggen.

 9. 16000 besmettingen …dat krijg je als je gevaccineerd bent…oh oh oh…dan heb je geen T CELLEN meer ,gefeliciteerd allemaal
  O..? wat zijn T-CELLEN dokter ? stofzuigers van je gestel !!!! die zorgen ervoor dat je niet dood gaat aan kanker of infectie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  dus die nog een boosterprikje ..maar niet heus

 10. De enige missie die het kabinet heeft is het vern ieti gen van het land! Rutte heeft de ziekenhuizen totaal weg bezuinigd omdat het plan van schwab the great reset al jaren geleden gestalte heeft gekregen! In de afgelopen 10 jaar of zo zijn er op alle belangrijke plekken in de wereld geselecteerde uitvoerders van dit plan neergezet: rutte, biden, merkel, macron, johnson , draghi , Andrews, trudeau , ardern ea! Dus als je weet wanneer er een manmade pandemie, een verz o nnen virus komt en je wil chaos creeeren dan ga je ruim op tijd het aantal ic bedden verlagen, onder het mom van dat ver zon nen virus kan je dan werkelijk alles opleggen en verbieden en dan krijg je wat er nu speelt! Het is allemaal al jaren gelden bekokstoofd en volledig dichtgetimmerd voor elke kink in hun kabel hebben ze al een oplossing bedacht maar alles tegen het volk! De reden dat wij door rutte in de afelopen 10 jaar allemaal zijn vo orgel ogen ,belazerd en kort gehouden, het een zeggen en het ander doen geen salaris verhogingen algemeen maar zeker in de zorg terwijl de bedrijven om komen in het geld etc! De reden is omdat hij wist wat voor ver woeste nde situatie er gaat komen en dat hij door het ver zon nen virus en de gecreeerde angst zijn beloftes niet hoeft waar te maken en door kan gaan met de leugens net zo lang tot iedereen kapot is gemaakt door de crisis en het do del ijke gif! De schades in groningen door gaswinning en oa limburg de overstromingen gaan ook niet betaald worden, het wordt uitgesteld tot het niet meer relevant is! Voila the great reset is een feit! Volk sta NU op misschien nog net op tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *