Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het is geen handel zoals de Amerikanen tijdens de Tweede Wereldoorlog grof geld verdienden door materieel aan Engeland te verkopen. Ollongren geen voor miljoenen aan militair materieel gratis weg aan Oekraïne.

Dat blijkt uit de vragen die Dassen hier stelt.

Uit Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky
31 maart 2022
Plenair debat

11 gedachten over “Ollongren geeft voor miljoenen aan militair materieel gratis weg ontdekt Dassen.”
 1. 'iedereen moet bijdrage aan de pijn van de inflatie.' zegt rutte.
  Wat hij voor het gemak vergeet te zeggen is dat politici, oranjes en kornuiten daarvan niks hoeven in te leveren.
  Wij, het volk, wij, geldkoeien mogen voor al hun verkwanselingen, verspilling en hun gegraai betalen en vele kunnen bijna of al helemaal niet meer overleven. Maar ons financieel leegzuigen voor hun is waar het ze om draait. Ik begin schoon genoeg te krijgen van deze witte boorden misdadigers.

 2. Niet normaal wat deze monster voor een macht gekregen heeft. maag zelf bepalen hou veel of wie wapens krijgt wat is dit voor een democratie ?

 3. Schandalig om de rechtmatige (!!!) Russische acties in schurkenstaat (!!!) Oekraine met NL wapens dwars te zitten . Ooit komt de afrekening !!!

 4. Nog grotere idioten dan ik al dacht, voor AOW, toeslagen gedupeerden, ziekenhuis bedden, etc is geen geld maar voor wapens aan vreemde wel.
  Haar maatje Kaag financieerde ook al terroristen.

 5. Even een vraagje,,veronderstel dat Nederland zichzelf moet verdedigen,hoe en met wat moet men dat doen,als veel weggegeven word.terwijl ned.militairen moeten oefenen zonder munitie,,en als ze zelf maar pow pow moeten roepen,omdat er geen materialen daarvoor hen beschikbaar zijn.waar haalt deze minister ,de wapens vandaan??maar goed,ik vind slecht idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *