Geen widgets gevonden in de zijbalk

D66 en Ollongren willen graag Reaper Drones gaan bewapenen om zo op afstand mensen dood te kunnen schieten. Zonder risico voor diegenen die het uitvoeren.

Hier spelen ze elkaar de bal toe.
Uit: hoofdlijnen defensiebeleid 21 april 2022.

11 gedachten over “Ollongren en D66 in een-tweetje over bewapenen van Reaper Drones.”
 1. Voor de huidige fase zijn we blij dat we wapens leveren.
  Ook voor de volgende fase, die komt, maar we weten niet hoe lang die duurt en hoe die eruit ziet. Maar ook voor die fase zijn we blij dat we zware wapens kunnen leveren.

  Deze oorlog gaat in fases.
  Kaag sprak gisteren over een "casus".

  Maar het is allemaal "soft language".

  Nederland levert wapens aan een oorlogspartij. Punt.
  Bij D'66 is iemand keihard gepakt. Punt.

  Sorry zeggen en roepen dat het je spijt en dat je het jezelf allemaal zo kwalijk neemt, is geen grond om te blijven zitten waar je zit.

  Maar goed, niemand komt echt in opstand, dus het kabbelt gewoon zo verder.

 2. De ‘deugende rechter’.
  Plato, die niet zoveel op had met democratie, bedacht dat het ideaal zou zijn indien de koning tevens filosoof zou zijn. Deze filosoof-koning zou niet alleen over de noodzakelijke politieke vaardigheden beschikken, maar tevens filosofische inzichten hebben, die hem in staat zouden stellen de juiste afwegingen te maken. Toen een filosoof vervolgens tot koning van Sicilië werd benoemd, bleek dat hij zijn toevlucht moest nemen tot tirannieke methoden om de macht te behouden.
  In Nederland ontwikkelt zich nu ook zo’n soort systeem dat het met de democratie en wetten niet al te nauw neemt. Niet omdat er sprake zou zijn van een filosoof-koning (wij hebben tenslotte ‘Koning Pils’), maar omdat het fenomeen van de ‘deugende rechter’ zich opdringt. Vergelijkbaar met de ‘filosoof-koning’ is dit een rechter die op basis van superieure morele inzichten de democratie bijstuurt, daarbij gebruik makend van juridische vaardigheden en retoriek. Als je een rechtszaak wilt winnen, kun je natuurlijk moeilijk aankomen met dit soort confronterende argumentatie. Dat maakt het punt evenwel niet minder waar.

 3. Ollongren is een oorlogsmisdadiger want het is tegen internationale wetgeving om wapens naar een conflict gebied te sturen.
  Elke doden door Nederlandse wapens is blood aan haar handen maar ook voor elke partij die dit steunt.

 4. De Irak invasie waar Nederland aan heeft mee gewerkt van op basis van een leugen over massavernietigingswapens maakte de invasie illegaal en dus hebben die mensen van die regering in Nederland ook oorlogsmisdaden gepleegd. Ook is Oekraïne in een lijst van meest corrupte landen in de top tien dus deze wapens kunnen ook doorverkocht worden. Ook onderschept Rusland wapens van America dat betekent dat Nederlandse wapens ook in handen kunnen komen van Rusland.
  De Nederlandse oorlogsmisdadigers moeten voor het internationaal strafhof komen.

 5. ALLE VACCINATEN ZIJN WETENSCHAPPELIJK GGO

  "ZOMBIES" VOOR VRIENDEN …

  "We laten zien dat Pfizer-BioNTech-vaccin-mRNA slechts 6 uur na injectie van het vaccin intracellulair wordt getranscribeerd in menselijk DNA."
  Gepubliceerd in april 2022 in "Current Issues in Molecular Biology" (CIMB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *