Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #213 van maandag 4 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-04

Ondanks een tegenvallend offensief en een corrupte legertop blijft Oekraïne burgers naar het front sturen.

Desk: Desk: Desk: redacteur David Boerstra, econome Jelena Postuma en journalist Ab Gietelink
Presentatie: Sanae Orchi

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #oorlog #oekraïne

29 gedachten over “Oekraïne-conflict: oorlog zonder einde?”
 1. Ze moeten zich doodschamen om clustermunitie te willen gebruiken. Dat is in strijd met de mensheid. Wat is het volgende chemische wapens? Ik kijk nergens meer van op. Doodeng die oorlogzucht van Amerika.

 2. Zo een Frans Osinga maakt zich wederom toch ook totaal ongeloofwaardig. Heeft zo een nitwit ooit van strategische terugtrekking gehoord? Letterlijk drie gehuchten en dat wordt met droge ogen als een succes gevierd. De crimineel corrupte mainstream media bestaat alleen nog uit volkomen achterlijke schertsfiguren. Ik begrijp werkelijk niet dat niet meer mensen inzien dat dit letterlijk een doodlopende weg is. Vooral voor Europa maar ook voor het VK en de VS.

 3. Onze "militaire experts" zijn volslagen (al dan niet bewust) incompetent en knettergek. De afgelopen 3 maanden zijn er 66.000 Oekrainse soldaten gesneuveld tegenover 7.000 Russen. Oekraine heeft niets bereikt en het "succes" Robotino is een Russische val en wordt binnenkort omsingeld waarna het een 2e Bachmut wordt. Uit niets blijkt dat onze "experts" ook maar iets van deze oorlog hebben begrepen. Hoeveel veldslagen hebben gewonnen? Zij doen alleen maar aan ideologisch wishfullthinking. Welke oorlog hebben wij gewonnen na 1648? Tegen de Duitsers verloren wij binnen 5 dagen. Volgens mij lijden onze "experts" aan een Calimerocomplex. Oekraïne mobiliseert nu oude van dagen en zieken omdat het zo goed gaat. Kennelijk hebben onze journalisten van de MSM maar 1 opdracht gekregen van hun 2 Belgische bazen en stromannen van de VS, die bijna alle kranten bezitten in ons land. Verzin elke dag 5 negatieve verhalen over Rusland en 5 positieve over Oekraïne.

 4. Chapeau Ab, je bent een van de weinigen in dit krankzinnige land die het vertelt zoals het is.Oekraine is enorm corrupt en de Oekrainers worden gewoon opgeofferd zodat westerse op oorlog beluste krankzinnige idioten nog meer geld kunnen verdienen over lijken van de burgers.

 5. De "doorbraak" is slechts een hinderlaag waarin de Ukrainers worden gelokt en door zwaar bewapende en goed ingegraven Russen worden uitgeschakeld.

 6. De Ukraine oorlog is een tragedie voor de Ukrainers. Tussen de 350.000 en 400.000 doden de ziekenhuizen puilen uit met gewonden en er zijn 60000 amputaties uitgevoerd. De enige reden dat Ukraine door vecht is omdat de Amerikanen er goed aan verdienen.

 7. Nee, een beter plan: we moeten alle steun voor Oekraine stoppen. Daarna de hieruit voortvloeiende, logische stap. Rusland gaan steunen en zorgen dat Putin Oekraine in recordtempo inneemt. Dat omringt Rusland aan de westkant volledig door de NAVO en Putin hoeft dan kennelijk geen bufferstaat meer, maar soit.
  Een dergelijke stap verkort de oorlog pas echt, namelijk. Daarna zal Putin ongetwijfeld een marionet in Kyiv neerzetten en een Russisch gezind regime uitrollen. Vrije pers gaat verdwijnen, tegenstanders zullen uit ramen vallen of in vliegtuigen spontaan naar beneden komen storten, of ze worden om een knullig of bedacht vergrijp een jaar of twintig in een strafkamp opgesloten. De kliek rondom Putin en de hoofdrolspeler zelf gaan vervolgens hun derde of vierde megajacht bestellen, er een paleis bij bouwen en als het ons niet bevalt worden we gechanteerd en bedreigd met kernwapens.
  Prima plan dus…..Maar serieus, ik zie hier een panel van 'deskundigen' opnieuw trachten om de schijn te wekken dat de schuld voor dit conflict bij het Westen ligt, dat Putin en zijn criminele kliek slachtoffer zijn en dat we zouden moeten stoppen met het steunen van Oekraine. Alsof dat überhaupt mogelijk is. Beschamend, dom en onverantwoordelijk.

 8. Het laffe Europa levert alleen wapens. Deze oorlog is bewust uitgelokt door de EU strijdkrachten oefeningen jaarlijks aan de Russische grens.

 9. Dit is de rede waarom de oorlog gestart is!

  TO KEEP NATO ALIVE!
  NEEDED!
  If not for the WAR they would've surpassed their USE and thus collapsed!

  The only reason why we fund these wars is to ensure NATO has a purpose!
  And thus will be allowed to waste TRILLIONS of cash on BULLSHIT!
  While keeping all the documents classified!

  What would've happen to all the DOCUMENTS if Nato collapsed?
  REVEALED to the PUBLIC!

  From Operation Lockstep!
  To Operation Polygon!
  And Operation Illusion!

  Aint it obvious?

 10. Ik hoor ook veel 'als' en 'maar' (bij Nieuwsuur) ….😀 Ik heb 1 ding geleerd de afgelopen drie jaar. Gewoon alles omdraaien wat er wordt gezegd. Zit je meestal goed.😀

 11. Sinds de msm is opgekocht door Leysen & van Thillo (EU) is het mainstream nieuws hier ronduit waardeloos geworden. Hulde aan BLCKBX.

 12. Rutte luistert ook niet naar de Nederlandse bevolking en deed er een papiertje bij😢 en zeg dan het is onze oorlog Dat noem ik misdadig beleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *