Geen widgets gevonden in de zijbalk

Onlangs rectificeerde de NOS een bericht over weldoener George Soros en trok het later zelfs helemaal terug. Maar de verslaggeving van het NOS Journaal is vaak bevooroordeeld en niet objectief. De berichtgeving over Donald Trump is ronduit vreemd. Dit en nog veel meer klachten over het NOS Journaal zijn door oorlogsverslaggever Arnold Karskens verzameld in een Zwartboek NOS Journaal en aangeboden aan de Kamer.

21 gedachten over “NOS Journaal is niet objectief”
  1. Het erge is, er zijn nog velen gebrainwasht door reguliere media/school. Vooral groep ouderen kijken alleen maar NOS/NPO, propaganda voor de overheid/kabinet Rutte. Wie nu nog een van deze partijen (VVD D66 CDA PVDA GroenLinks) gelooft zijn zo geïndoctrineerd, dat ze in een erg grote shock belanden. Ze hebben immers jarenlang dagelijks dit soort nep nieuws aangehoord. Die ouderen zullen ook niet snel op YouTube naar het èchte nieuws kijken. Het wordt wel echt tijd dat iedereen in NL wakker wordt. Anders is het over met ons mooie NL, de EU is een gevaar voor ons maar ook voor de rest van de lidstaten. De Engelsen zijn zooo blij dat ze eruit zijn maar dat hoor je niet op het reguliere nieuws. E U is een dictator en ons zuur verdiende belastinggeld gaat naar dit geldslurp machine met mensen die wij niet verkozen hebben, kijk naar filmpjes tijdens debatten van E U en debatten in tweede kamer dan weet je hoe het ècht aan toe gaat. We moeten ons land redden, het is 5 voor 12!!!

  2. Verleden week berichtte de NOS dat er te weinig (katholieke) priesters in de Amazone zijn. Waarom moeten de indianen tot het kristendom bekeerd worden?? Laat die mensen hun eigen geloof. Dat is veruit beter dan het Abrahamisme dat hier onder dwang is ingevoerd en onnoemelijk veel ellende teweeg bracht. Amen.

  3. deze man heeft de kennis zo ik het ook ziet maar hij heeft de ervaring en dan is het toch leuk dat het bevestigd word zo het hier gaat

  4. Haal verdomme die achyerlijke theemuts van je hoofd man. Je lijkt die achterlijke Hennis wel met die theedoeken om haar hoofd.

  5. Vakgenoten of vakidioten.
    Kijk eens hoe de fakelieden van pauw/jinek, mattijsje en trawanten vluchten naar de commercie. Zij verlaten als ratten het zinkende schip. En kijk de hele verslaggeving over Trump, Baudet/fvd, wilders/pvv en nog stuitender over het VK en Johnson. En tot nu toe klopt er echt geen ruk van. Een keihard brevet van onvermogen. De roep om het op te heffen wordt steeds groter. De npo valt in het eigen mes wat ze bestemd hadden voor anderen. Jammer voor de goede mensen die er zeker ook zijn. Kijk hoe een jan slagter voortdurend onderuit gehaald wordt omdat hij zijn mond durft open te doen. Het dictatoriale gedrag van eu liefhebbers wordt steeds sterker en openlijker. En uiteindelijk gaat dit helemaal mis.

  6. Natuurlijk is de noordkoreaanse piraten omroep objectief en onafhankelijk. En sinterklaas bestaat ook. En pinoccio liegt nooit. Echt waar.

  7. Als je godverdomme serieus genomen wilt worden, haal je die belachelijke pannekoek van je kop Karskens!! Wie denk je nu dat je door dat debiele ding serieus genomen gaat worden?!? Af en toe vraag ik me af of niet élke oppositie gewoon een veilig alternatief, gecreëerd door de mainstream politiek is…

  8. Ik ben die linkse journalistiek zo zat, links kan geen enkel kritiek horen, je kunt geen TV of radio aanzetten of je ziet of hoort dat linkse gekrakeel, doch alles wat niet links is wordt door hen afgeschoten als racist, luisteren kunnen ze niet, het lijkt wel of ze geen oren hebben, ik hoop dan ook, dat door dit nieuwe geluid, de meer dan overgrootte deel van de Nederlandse bevolking wordt vertegenwoordigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *