Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #243 van maandag 13 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-13

Maurice de Hond geeft met de peiling van dit weekend zijn analyse voor de Tweede Kamerverkiezingen van volgende week woensdag

Desk: econome Jelena Postuma, opiniepeiler Maurice de Hond en partijleider LEF Daniël van Duijn
Presentatie: Sanae Orchi

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #verkiezingen

23 gedachten over “Nog tien dagen tot de Tweede Kamerverkiezingen”
 1. Grappig hè dat de linkse uitvreters/luiaards/ongelukkigen/losers/etc samenspannen om geld te gaan stelen van de harde werkers/slimmerikken/gelukkigen.
  Diefstal zonder schaamte

 2. Waarom zijn we hier? Wat is de bedoeling van dit leven? Is er leven na dit aards bestaan? Is er een hemel en een hel? Is u dan goed: goed genoeg zodat u in de hemel word binnengelaten? Velen van ons antwoorden op deze vraag bevestigend. Maar wat is dan echt goed? Wat is de hoogst morele standaard waaraan we ons kunnen meten? Die van uzelf, of die van mij, of… Kijk aub eens naar deze test (en houd het lezen vol tot het einde want daar staat zéér goed nieuws). Hoeveel leugens heeft u verteld in uw leven? Heeft u wel eens iets gestolen (ook al was het klein en van heel weinig waarde)? Heeft u gehaat? Heeft u begeert wat niet van u was? Wij allen hebben zeker 1 van deze dingen wel eens gedaan. Dit laat zien dat wij zondaars zijn: dit toe te geven is niet makkelijk voor ons mensen. Maar God is licht en in Hem is in het geheel geen duisternis – geen kwaad, geen zonde. God is de heilige Geest, Hij is 100% Liefde, maar ook 100% Rechtvaardig. Omdat Hij dus ook een 100% Rechtvaardig Rechter en Heilig is moet Hij niet alleen moordenaars en verkrachters veroordelen, maar ook Godslasteraars, leugenaars, dieven, afgodenaanbidders, echtbrekers en sexueel immorele mensen. Doet Hij dat niet dan is Hij corrupt. Maar dat is Hij niet. De hemel was op aarde bij de eerste mensen, maar die werden ongehoorzaam en begonnen te zondigen (slecht te doen). Wij allen zijn afstammelingen van die eerste mensen. God zegt dat het loon van de zonde – in ons gekomen door die eerste ongehoorzaamheid en die wij allemaal doen – de dood is, en daarom sterven wij allemaal – zo serieus is zonde in de ogen van God. Nu is God ook 100% liefde en Hij wil niet dat iemand van ons verloren gaat (de Hel in moet gaan). Hij wil ons Redden zodat we in Zijn Koninkrijk eeuwig gelukkig mogen leven. Maar Hij moet ook rechtspreken. Hoe dit dan op te lossen?

  God heeft in Zijn wijsheid dat probleem opgelost door als mens, als Jezus te komen, door perfect onschuldig op aarde te leven, en de straf die ons opgelegd werd (en die wij niet kunnen afbetalen) af te betalen in Gods Rechtbank door onze plaats in te nemen. Hij liet zijn onschuldig kostbaar bloed vergieten aan het Kruis, werd onterecht uitgescholden, gemarteld, gekruisigd, gedood, ter vergeving van onze zonden. Zijn offer is de hoogst denkbare en kostbaarste borgsom afbetaling, die ons helemaal (!) vrijpleit van straf. Hij stond na 3 dagen op uit de dood omdat God (die Geest is en niet kan sterven) het lichaam van Jezus weer tot leven opwekte, en als u nu in het volbrachte offer van Jezus gelooft word u ook door God opgewekt uit de dood en ontvangt u eeuwig leven – u gaat over van het oordeel – de Hel – naar het altijd durend gelukkig leven in de Hemel. Dat is onverdiende genade voor ons: gratis!

  Wat u nu als dank, uit liefde en respect voor Jezus zou wilen doen is u bekeren – dat wil zeggen; persoonlijk praten (een relatie hebben) met Vader God, uw zonden opnoemen (dus NIET naar een priester gaan) en zeggen dat u dacht dat u een goed mens was maar nu inziet dat dit toch niet zo is, dat u oprecht spijt heeft van uw zonden (!), ze niet meer wil doen, en echt serieus probeert niet meer te doen (als we deze benoemen vergeeft God ons ook toekomstige fouten vanwege het volbrachte werk van Jezus Christus, omdat we nu éénmaal hier nog niet perfect zijn), en dat u voortaan volledig op Jezus vertrouwd voor uw redding en verandering. Niet meer op uzelf vertrouwen om in de Hemel te komen, want door goede werken word u niet gered – God laat zich daardoor niet omkopen. Wie dit doet zal veranderd worden; nog in dit aardse leven (Jezus noemt dit ‘opnieuw geboren worden’), die zal het wonder van een nieuwe gezindheid ontvangen van God zodat wij Zijn geboden – Zijn leefregels – van harte willen en kunnen gaan volgen, namelijk deze 2: God lief hebben, en uw naaste zo lief hebben zoals u uzelf lief hebt.

 3. Die gast van Lef is zo'n brutale leugenaar. Ik snap wel dat hij in de politiek wil. Trouwens in deze tijd ben je globaalst zoals "lef" of je bent nationalist zoals ik. Nationalisme is de enige manier waarop we rechten en welvaart kunnen behouden.

 4. Ik erger mij zo aan yilldrezz, vooral niet achterom kijken, maar vrolijk door gaan met de fouten die de vvd al jaren maakte, zelfs mijn kinderen weten dat het goed is om terug te kijken waar iets fout ging, om er van te leren!!!!!!!!

 5. Ik ben blij dat ik diep ik de zestig ben en niet nog lang van die onzinverhalen van dat jochie van LEF hoef te luisteren. Misschien eerst een algemene kennistest doen voordat je onzin gaat vertellen. Het was trouwens de LPF die zei dat de kogel van links kwam en niet de VVD. Maar goed, toen was hij nog niet droog achter zijn oren (nu nog steeds niet trouwens).

 6. 😂 ik roep altijd, help Nederland naar de klote stem PvdA/GL. Maar jongens en meisjes. LEF kan dat sloopwerk ook prima op zich nemen. Wat een leeghoofden bij LEF 😂😂😂😂😂

 7. Ipv uit je nek staan lullen kun je ook een baantje zoeken om je studieschuld te verlagen , maar dat zit er bij deze verdwaasde knul niet in natuurlijk.

 8. NPO rechts? Wat een Clown is dat zeg!! Graag ff beter screenen vooraf. Zal toch wel de laatste keer zijn dat die Pipo aan de desk heeft gestaan.

 9. Bij de commerciële omroep gaat het om kijkcijfers dombo! Als kijkers de Frogers willen zien dan komen ze op tv, en domme volgzame schapen kijken nu 1x naar domme programma’s. Msm is verraad en afval tv. Kranten zijn eigendom vd Elite. Media is nog steeds het belangrijkste instrument om de bevolking te manipuleren. De wakkeren prikken daar doorheen de domme volgzame schapen blijven het kijken/lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *