Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #204 van maandag 14 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-14

Enkele weken geleden vond in Niger een militaire coup plaats waarbij de zittende president Bazoum werd afgezet en het nieuwe militaire regime afscheid lijkt te nemen van oude koloniale invloeden.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #Niger #Militairecoup #Bazoum

17 gedachten over “Niger volhardt na coup en krijgt toenemende bijval van buurlanden”
 1. Grootste leveranciers van uranium op deze wereld; Rusland en Niger. Het is duidelijk , geen kerncentrales meer, geen kolen , geen gas. Alleen wind en zonne-energie; dat is niet genoeg dus energie wordt onbetaalbaar; alleen voor de rijken straks.

 2. Prima toch dat de Afrikaanse landen de ketting van het kolonialisme verbreken. Deze landen zijn lang genoeg door het "vrije en democratische" westen (m.n. Frankrijk) uitgebuit. 😊

 3. Nou BlckBx 131 comments, en er zijn maar 5 zichtbaar.
  Inclusief mijn eerdere comment.
  Dat zegt veel over jullie gemiddeld publiek…
  En misschien ook wel een groot deel van Nederland.

  Triest gesteld hoor.
  Onverschillig en sadistisch zijn velen, en zich dan afvragen waarom hun leven en de wereld waarin ze leven zo naar de gallemiesen is.
  Jammer dat ze de balk in eigen oog niet zien 😔

 4. Afrikanen zijn het zat, Europeanen buiten al jaren de Afrikanen uit Ze nemen al de rijkdommen uit africa vervolgens zegt men dat africa arm is. Een smerig spel van de Europeanen . Iedereen denkt dat Putin verkeerd bezig is terwijl America en ukraine samen spannen om tweedracht te zaaien . America is in de achtertuin met hun basis in Africa , terwijl America het niet zou toestaan dat geen ene land in hun achtertuin zou staan. Europa gaat blind in de leugens van America die vecht lustig is. Waarom gaat America niet in de achtertuin van China ??, De 3e wereld oorlog is om de hoek. Ze hebben kadaffi vermoord en het land kapot gemaakt. Wanneer de Europeanen zich in allerlei zaken bemoeien moet men niet raar opkijken dat de vluchtelingen naar nl komen . Is toch krom Niger 1 van de rijkste landen maar de armsten ? Europeanen altijd al rovers geweest. Ze worden ontmaskerd. 😊 Overal waar de Europeanen zijn geweest brengen ze dood en verderf. Uitbuiten & nogmaals uitbuiten . En als men niet meewerkt wordt het met harde hand uitgevoerd. Hebzucht en moordzucht allemaal om rijkdommen van andere landen die Europa niet heeft walgelijk de geschiedenis van het westen . Als het geen rijk dom is dan is het die smerige agenda van LGB duivelse organisatie zitten in de hogere geplaatste. Ik zie ernaar uit wanneer er een einde komt aan deze goddeloze duivelse leiders. Men geeft niet om mensen maar om vergankelijk aardse goederen . Niets is blijvend in deze wereld . 😢

 5. De aanwezigheid van de Wagner Group in Niger en Burkina Faso heeft de ECOWAS van gedachte laten veranderen. De USA en Frankrijk kunnen zich geen tweede proxyoorlog (vernedering) veroorloven.

 6. Er moet meer diversiteit komen daar ! Ik vind het te zwart en meer wit is dringend nodig om niet achter te blijven ! Nu is het meer nodig dan ooit 🤣

 7. Ik hoop het niet, maar ik verwacht een 'regime change'/ burgeroorlog, net zoals de Ukraïne oorlog gaat deze vele azielzoekers opleveren èn hogere energie prijzen, twee wensen van de globalisten.

 8. Wat heeft een repressief, corrupt regime duizenden kilometers verderop in Westelijk Afrika te zoeken? De Fransen zijn weg, helemaal goed en wel. Maar rusland? Nee dank u. Wegwezen met die russische aasgieren!

 9. Begrijpelijk dat men in Westelijk Afrika de Franse invloed wil wegvegen. En zeker geen goed idee voor militair ingrijpen! Wat echter wel zorgelijk, is het wapperen met russiche vlaggen. Hebben deze mensen in Niger en omringende landen aldaar wel in de gaten wie zij als het ware verwelkomen? De ene kolonisator eruit. Een nieuwe hebzuchtige repressieve machthebber komt in de plaats. Eens kijken hoe men in 10 á 15 jaar tegen de russische opportunisten aankijkt.

 10. Europa maakt zich steeds meer afhankelijk van andere landen, Nederland maakt zich steeds meer afhankelijk van andere landen. Men moet in eigen regio in eigen land de kennis gebruiken en uitvoeren!

 11. Rusland heeft zelfs gratis graan toegezegd aan veel arme Afrikaanse landen. Dat is dus iets heel anders dan dat het westen doet Kom maar die kan alleen maar uitbuiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *