Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #291 van maandag 18 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-18

Sinds afgelopen week lijkt er wederom sprake van een media-offensief rondom vaccinaties. Wat zit hierachter? Bedrijfsarts Alexander van Walraven stond aan tafel en legde uit hoe het zit.

Desk: Ronald Meester, Flavio Pasquino en Alexander van Walraven
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #Vaccinatie #media

23 gedachten over “Nieuw media-offensief voor gedwongen vaccinatie”
 1. De werking van de griepprik wordt elk jaar uitgebreid onderzocht. Uit deze onderzoeken blijkt dat griepprikken 30% tot 40% bescherming bieden tegen griep. Heeft u een griepprik gekregen? Dan heeft u minder kans op het krijgen van griep. Dus 60 % kans op griep, Ik neem geen griepprik .

 2. 4 plotse onverwachte overlijdens door myocarditis na covid vaccinatie: ja maar dat gebeurt zeer zelden en het oorzakelijk verband is niet bewezen
  4 overlijdens door (of met?) mazelen: een teken van een ramp, en dat ligt "zeker" aan de lagere vaccinatiegraad
  🙄

 3. Niemand vertrouwt de overheid meer denk je nou echt dat je mensen kan dwingen haha tijd om Den Haag schoon te vegen en opnieuw te beginnen

 4. Er komt een einde aan het zaaien van paniek als “journalisten” er niet meer over schrijven. Sterker nog: Er zou helemaal geen paniek zijn als journalisten” er nooit over hadden geschreven.

  paniekpropaganda-orgel. Waar ligt dan de grens naar angst zaaien?

  Als je weet dat mensen in beweging komen door pijn, zorg en verlangen, kun je die kennis ook misbruiken. Je kunt moord en brand schreeuwen om hun pijn los te maken, je kunt gouden bergen beloven om hun verlangen te raken en je kunt angst zaaien door hun zorg te activeren.

  Dan ben je niet bezig je eigen gevoel te delen, maar je bent het gevoel van de ander aan het bespelen. Daar is een mooi woord voor: stemmingmakerij. Dat zegt precies wat het is: je maakt de stemming. Je intervenieert in het gevoel van de ander.

 5. Goh, als zowel je nieuwe instroom van elders in de wereld als je hoger opgeleiden nee zeggen, kun je toch wel gewoon een vraag stellen en leren waarom ze het niet doen?
  En die interviewer in het Verdonk fragment heeft dus toch niks geleerd ondanks dat hij dat wel claimde in zijn covid docu.

 6. Maar degenen die gevaccineerd zijn hebben toch geen kans volgens die gasten om de ziekte te krijgen. Hoe kan het dan een probleem zijn voor de volks gezondheid als er een over groot deel van de bevolking wel gevaccineerd zijn? Laat mij zelf bepalen als mijn kind gecaccineerd wordt of niet. Als mijn kind deze ziekte krijgt is jou kind toch veilig want die is gevaccineerd!

 7. om maar te zwijgen van de 'langzame slopende bijwerkingen' , supergemeen dit allemaal, mijn vader overleden en nu paar ernstig zieken opeens weer familie…afgrijselijk.

 8. Walraven jij bent een smerige perverse Nazi. Jij hoor meteen achter de tralies. Vuil beest. Ouders die hun kinderen niet vaccineren en deze kinderen komen dan te overlijden moeten voor te rechtbank voor moord. En jullie Nazituig moeten ze meteen van straat halen. Vuile Hitlers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *