Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Commissiedebat
EU voorstel Digitaal Covid Certificaat
van 9 maart 2022.

Nicki Pouw-Verwey had maanden geleden een fantastisch voorstel gestaan dat door de volledige Tweede Kamer werd ondersteund. Unaniem dus, coalitie en oppositie.

De Minister van VWS, toen nog Hugo de Jonge, had echter de ene na de andere smoes bedacht om het toch niet uit te voeren.
Met de papieren over het DCC, is uitgekomen dat dit een heel vies speeletje van Hugo de Jonge is geweest. Geen medische maar politieke redenen lagen ten grondslag.

20 gedachten over “Nicki Pouw-Verwey voelt zich bedrogen wegens het liegen door Minister VWS over de serologische test.”
 1. Ze zijn wel heel erg aan het pushen, ondertussen zijn "vaccin" rapporten en gevolgen openbaar, en maar blijven roepen ja maar, als dan…
  Totaal NIET geloofwaardig …

 2. Wat een bullshit, eeuwen lang hebben al griep in het najaar. Heel normaal, en nu moet er ineens gevaccineerd worden. Terwijl als je het uit laat razen, wat je elk jaar deed. Was het allang weggeweest. Ineens zijn ze bezorgd, de politiek. Geloof jij het, er is heel iets anders aan de hand. CONTROLE

 3. Wen er maar aan snol, ik voel mij al 20 jaar verraden. Voor mij bestaat nederland niet meer. Ik doe niet meer mee. Nergens aan. Ik hoop.dat putin ff doorpakt en volgende week bij scheveningen.staat.

 4. We komen er niet meer uit met zulke lui aan de top.
  En we krijgen ze ook niet weg middels verkiezingen, teveel schapen die blind op ze blijven stemmen.
  Maar een weg resteert..

 5. Je mag iemand niet beoordelen op zijn of haar uiterlijk. Maar ik kan niet ontkennen dat deze man mij de kriebels bezorgd vanwege de combinatie van zijn uiterlijk en het gegeven dat het een gladde liegende rat is. Ik vind m echt eng om te zien.

 6. Gaat niet om covid, Oekraïne is nu de afleiding. Zo blijven ze door gaan. Als de bevolking naar rechts kijkt zien ze links niks, en zijn de schapen blind

 7. Mevrouw Verweij vroeg om de criteria en krijgt alleen maar een vaag antwoord over een datum welke niet bekend is terug. Hoezo mag dit wandelend lijk hiermee wegkomen?

 8. Wat een zwak verhaal heeft die Kuipers, hij komt zeer onbetrouwbaar over. Loopt aan de hand van Swab en dus het WEF. Geloof me, die C-pas en DCC pas gaan nooit meer weg , welk slap excuus ze ook verzinnen. Ik zie het somber in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *