Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #205 woensdag 16 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-16

De Nederlandse economie krimpt en verkeert nu officieel in een recessie: faillissementen, schuldgroei en een laag consumentenvertrouwen. Moeten we ons zorgen gaan maken?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

Door Ruby Lane

19 gedachten over “Nederland officieel in recessie: moeten we ons zorgen maken?”
 1. Waar leeft deze man,. Ik ben als een dolle aan het solliciteren..krijg niet eens afwijzing brief of antwoord.. gwl onbetaalbaar… voedsel kleding idem…wat klopt hier niet…cyfers versus realiteit 😢

 2. Hans begrijpt er niet veel van. Speelt winkeltje op het Monopolybord. De elite bepaalt hoeveel geld op dat bordje rondgaat. Lees de boeken van Saifedean Ammous eens Hans. Of luister eens naar "The what is Money Show" van Robert Breedlove. Gelukkig begrijpen de andere twee heren het beter.

 3. Veel respect voor alle heren aan tafel, ik zie Ab voor het eerst bij blckbx today of ik moet wat gemist hebben. Ab je bent een topper! Ik herinner me dat Arib destijds Kamervragen stelde over Ab Osterhuis. Dit ging over de mexicaanse griep injecties. Hoe zat dat ook alweer? Top uitzending!
  Ik moet deze uitzending opnieuw rustig kijken. Ik werd te veel gestoord, sorry Flavio.

 4. Waar hebben jullie deze clown gevonden
  Lijkt wel een npo uitzending
  Elk winkelpand wat leeg komt veranderd in een woning voor wel of geen gelukszoeker
  Tijdens Corona werden zombie bedrijven overeind gehouden door steun
  Mkb moest dicht tegen hun wil in
  Now as we speek gaan de terugbetalingen beginnen
  Houd me hart vast voor wat er overblijft
  Komt deze clown wel eens buiten spreekt hij wel eens een ondernemer of kijkt hij alleen npo en de geschreven pers
  Gevaarlijke uitzending met veel nep News

 5. Wie is de Economie? Ik merk er niks van wanneer de "economie" stijgende is. Vaak betekent dat namelijk dat mijn geld in de economie's zijn zak beland.

 6. Zag en hoorde op RTLZ 1.000.000 Nederlanders leven straks onder de armoede grens, mooi resultaat van het spekken van de overheidspot die beheert wordt door losgeslagen 'mensen', die de verdeelsleutel van welvaart graag de verkeerde kant op draait.

 7. Laten we ons nou niet een recessie aanpraten want dat willen de kartel partijen alleen horen en de eenzijdige media. Want wij zijn anders een onafhankelijke media en ook kritisch tegenover de kartel partijen.

 8. Heb dit keer een 'dislike' gegeven..maar heb wel ontzettend veel respect voor BLCKBX! Dit video was niet helemaal top, maar wil Hans (of jullie gasten) ook niet onderaan uit de zak geven. Altijd blij met iedere gast die z'n zegje doet en podium krijgt🤟

 9. Hans is kapot naïef en blind als je het mijn vraagt. De euro en de dollar staan op punt van crashen. Ze hebben in 2008 alleen kicking the can gedaan. Die can is nog zo groot geworden dan we zo ons been breken bij het trappen.

 10. Het los laten van de goudstandaard onder Richard Nixon was gelijk de ondergang van het financiële systeem zoals we dat nu kennen, als je ongeremd geld gaat drukken kom je in de problemen en de burgers zijn de sjaak .
  Dit is bewust gebeurt om die NWO er door te kunnen drukken , iedereen tot zijn nek in de schulden men wist dat de technieken beter zouden worden om digitaal een NWO uit te kunnen voeren en wij zitten nu in het eindspel van die Deepstate NAZI,s !!!

 11. we zitten al sinds 2002 in een recessie , die een wording heeft ons gewoon de das omgedaan en ons de bewust de afgrond in geduwd , eerst alles 100% duurder en nu met die NEP oorlog stelen ze miljarden en drukken ze er miljarden bij en wij krijgen daar de rekening van , in Kiev danst mer rond in de zwembaden en wij mogen geloven dat er overal gevochten word voor zogenaamd ONZE vrijheid terwijl wij weten dat ze ONS in een digitale gevangenis willen duwen die Satanisten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *