Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de hele podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/67971/14-nederland-is-een-narcostaat-podcast-ongehoord-nieuwscafe

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

16 gedachten over “‘Nederland is een narcostaat’ – Podcast Ongehoord Nieuwscafé #14”
  1. Het grote probleem is een klein groepje marrokanen hebben het verziekt voor een hele grote groep hardwerkende sociale marrokanen die daarom veel harder moeten knokken om geaccepteerd te worden als mederlander.

  2. Hans Werdmölder (cultureel antropoloog, criminoloog en deugende clini clown), noemde Marrokanen die na vele jaren criminaliteit er mee stoppen “uittreders”. Tuurlijk Hans, criminele Marrokanen zijn gewoon creatieve ondernemers. Alleen al de manier waarop Hans het woord “rappers” uit spreekt (verwijzend naar kindvriendelijke Ali P), doet vermoeden dat de standpuntjes van Werdmölder al achterhaald zijn voordat ze voor het eerst in zijn antropologie brein opduiken.

  3. En de rot zit tot aan de top van de samenleving. De regering en overheid zitten nek diep in het narco verhaal. Ook Justitie en OM en rechters zitten in dit narco verhaal.
    De top van onze samenleving is een georganiseerde misdaad organisatie.

  4. Bier is ook drugs verbied dat maar eens dan heb je een nog groter probleem. de politieman en vrouw drinken ook bier lekker dubbel.maar ik hoop dat het smaakt

  5. NL een nacrostaat, in 1900 opening grootste cocaine fabriek in A dam ,100.000 kg per jaar in eerste wereld oorlog alle militairen in Europa verslaafd

  6. Ja 30 jaar in de zelfde buurt gewoond. Nooit geen problemen geweest. Tot dat er twee moskeeen in een de zelfde buurt kwam. Kan er een boek over schrijven heb 25 getraind in een sportschool Nooit problemen geweest Tot dat hoeft het niet te zeggen de heren M kwamen niet voor maar voor de eigenaar van de zaak. Twee maal nieuwe buitenlandse buren gehad politie politie politie en huisuitzettingen. Bedankt regering. Het is net als sperma komen met miljoenen en er werk maar één van. Kijk maar eens naar Zweden één grote criminaliteit.

  7. Met een ''ander' migratiebeleid zou de sociaal maatschappelijke onderlaag dus niet buitenlands zijn, maar Nederlands. Zou de oorzaak dan nog bij cultuurverschillen liggen?

  8. Pas maar op wat er gaat gebeuren als we eenmaal die 150.000 Ukrainers in ons land krijgen….we zouden een zeskamp kunnen organiseren tussen alle criminelen gangs: Marokkanen, Turken, Tetsjenen, Albanezen, Afghanen en nu dus ook Ukrainers…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *