Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #203 van vrijdag 21 juli 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-21

Wat betekenen de alle economische ontwikkelingen voor de gewone burger. Is het reden voor vertrek? En wat zijn de perspectieven voor diegene die blijft?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

12 gedachten over “Nederland in financieel zwaar weer: welke gevaren liggen op de loer en welke mogelijkheden zijn er?”
 1. 80% van de inwoners van dit land leeft er vrolijk op los, niet gehinderd door enige kennis van zaken! ondanks hoge prijzen van huizen, huren, energie, boodschappen, ziektekosten, waterschapslasten, etc. willen ze niet horen dat de tering naar de nering gezet moet worden…integendeel: ik wil op vakantie en niemand belet me dat! dat is mijn recht! ik heb het verdiend! heel veel mensen leven op krediet en we gaan de VS achterna waar de dollar inmiddels niet meer waard is dan 3 dollarcent…..kortom: money rules the world as it always did….

 2. Er is totaal geen samenhang in dit Land dus we gaan met kop en kont de dictatuur in. Vroeger waren we verenigd in het Christelijk geloof dat destijds de grote verbindende factor was, en toen hadden we ook geen satanisten als Regering. Had zo z'n voordelen.

 3. Is u een goed mens? Goed genoeg zodat u in de hemel word binnengelaten? Velen van ons antwoorden op deze vraag bevestigend. Maar wat is dan echt goed? Wat is de hoogst morele standaard waaraan we ons kunnen meten? Die van uzelf, of die van mij, of… Kijk aub eens naar deze test (en houd het lezen vol tot het einde want daar staat zéér goed nieuws). Hoeveel leugens heeft u verteld in uw leven? Heeft u wel eens iets gestolen (ook al was het klein en van heel weinig waarde)? Heeft u gehaat? Heeft u begeert wat niet van u was? Wij allen hebben zeker 1 van deze dingen wel eens gedaan. Dit laat zien dat wij zondaars zijn: dit toe te geven is niet makkelijk voor ons mensen. Maar God is licht en in Hem is in het geheel geen duisternis – geen kwaad, geen zonde. God is de heilige Geest, Hij is 100% Liefde, maar ook 100% Rechtvaardig. Omdat Hij dus ook een 100% Rechtvaardig Rechter en Heilig is moet Hij niet alleen moordenaars en verkrachters veroordelen, maar ook Godslasteraars, leugenaars, dieven, afgodenaanbidders, echtbrekers en sexueel immorele mensen. Doet Hij dat niet dan is Hij corrupt. Maar dat is Hij niet. De hemel was op aarde bij de eerste mensen, maar die werden ongehoorzaam en begonnen te zondigen (slecht te doen). Wij allen zijn afstammelingen van die eerste mensen. God zegt dat het loon van de zonde – in ons gekomen door die eerste ongehoorzaamheid en die wij allemaal in meer of mindere mate doen – de dood is, en daarom sterven wij allemaal – zo serieus is zonde in de ogen van God. Nu is God ook 100% liefde en wil niet dat iemand van ons verloren gaat (de Hel in moet gaan). Hij wil ons Redden zodat we in Zijn Koninkrijk eeuwig gelukkig mogen leven. Maar Hij moet ook rechtspreken. Hoe dit dan op te lossen?

  God heeft in Zijn wijsheid dat probleem opgelost door als mens, als Jezus te komen, door bewezen perfect onschuldig op aarde te leven, en de straf die ons opgelegd werd (en die wij niet kunnen afbetalen) af te betalen in Gods Rechtbank door onze plaats in te nemen. Hij liet zijn onschuldig kostbaar bloed vergieten, werd onterecht uitgescholden, gemarteld, gekruisigd, gedood, ter vergeving van onze zonden. Zijn offer is de hoogst denkbare en kostbaarste borgsom afbetaling, die ons helemaal (!) vrijpleit van straf. Hij stond na 3 dagen op uit de dood omdat God (die Geest is en niet kan sterven) het lichaam van Jezus weer tot leven opwekte, en als u nu in het volbrachte offer van Jezus gelooft word u ook door God opgewekt uit de dood en ontvangt eeuwig leven – u gaat van het oordeel (de Hel) naar het altijd durend gelukkig leven in de Hemel. Dat is onverdiende genade voor ons: gratis!

  Wat u nu als dank, uit liefde en respect voor Jezus zou wilen doen is u bekeren – dat wil zeggen; persoonlijk praten (een relatie hebben) met Vader God, uw zonden opnoemen (dus NIET naar een priester gaan) en zeggen dat u dacht dat u een goed mens was maar nu inziet dat dit toch niet zo is, dat u oprecht spijt heeft van uw zonden (!), ze niet meer wil doen, en echt serieus probeert niet meer te doen (als we deze benoemen vergeeft God ons ook toekomstige fouten vanwege het volbrachte werk van Jezus Christus, omdat we nu éénmaal hier nog niet perfect zijn), en dat u voortaan volledig op Jezus vertrouwd voor uw redding en verandering. Niet meer op uzelf vertrouwen om in de Hemel te komen, want door goede werken word u niet gered – God laat zich daardoor niet omkopen. Wie dit doet zal veranderd worden; nog in dit aardse leven (Jezus noemt dit ‘opnieuw geboren worden’), die zal het wonder van een nieuwe gezindheid ontvangen van God zodat wij Zijn geboden – Zijn leefregels – van harte willen en kunnen gaan volgen, namelijk deze 2: God lief hebben, en uw naaste zo lief hebben zoals u uzelf lief hebt.

 4. Frans Timmermans =الشيطان = duivel = diabolo = satan=lucifer = puur kwaad en toch gaat hij gewoon door met zijn duivelse plan. De duivelse regering helpt hem en ondersteunt hem

 5. Het is al veel te laat, Nederlanders. Jullie hebben 3 jaar zitten slapen. In maart 2020 zei Kees de Kort op de radio: We plegen economisch suicide. Ik vond dat op dat moment pittig om te horen, maar wist dat hij gelijk had. Wetende dat Nederlanders alles pikken wat de overheid zegt, hebben wij gedacht: welk volk in Europa is het minst gezagsgetrouw? Fransen pikken nog geen 1% van wat de Nederlanders pikken. De Fransen begrijpen volstrekt niet waar jullie in NL mee bezig zijn. Volstrekt niet. NL is de perfecte proeftuin van de WEF. Schwab heeft goede sociologen in dienst. Ik schrijf het al 3 jaar en ik blijf het schrijven. Ik weet zeker dat het in NL gaat lukken. NL is failliet. En als Schwab zijn geld terugtrekt, als hij de lucht eruit haalt, stort alles in elkaar en is de Reset een feit. Mensen bouwen zo´n hoge schulden op dat ze hun bezit straks zonder tegen te stribbelen inleveren in ruil voor … voedselbonnen en dwangarbeid bij Big Tech. Hoe een rijk land een 3e wereldland werd. Het ergste moet nog komen. Als jullie de boeren niet hadden gehad dan was die Reset nu al een feit.

 6. 6 miljoen huishoudens die afhankelijk zijn van een toeslagensysteem anders vallen ze in armoede? Ab, dat is 75% van alle huishoudens… dat klopt echt niet. Graag niet overdrijven. Verder is je boodschap helder en wel eerlijk dus goed dat je er bent

 7. Als die vieze Timmermans hier de baas wordt, ben ik hier weg…want dan wordt ons leven onmogelijk….nog erger wat nu is…dan is onze Democratie totaal vermoord….een tweede Putin….

 8. Koffie duurder, vis duurder, gas en licht duurder 😂 sociale huren hoger.
  Bezine duurder, vliegtickets duurder.
  Zorgpremie hoger, ov duurder.

 9. Ach daar heb je Ab weer, onze onheilsprofeet. Angst aanjagen is wat hij doet. U kunt er rustig van uitgaan dat het tegenovergestelde gebeurt van hetgeen hij voorspelt. Maar goed, wat wil je van iemand die zijn bijdragen aan Radio Flevoland (ja, u leest het goed: Radio Flevoland 🤣) als het hoogste op zijn carrière ladder beschouwd. Komt dan ook niet verder dan onzin uitkramen op ronduit twijfelachtige kanalen en podia. Met een stalen gezicht probeert ie als een autoriteit over te komen. What a joke!

 10. Denk er eens over na, alle problemen zijn door de (hebberige) mens zelf veroorzaakt. Komt geen natuur aan te pas. En weer heeft niemand het over geld, de afhankelijkheid van geld en de economie (werking) waarin we gevangen zitten met z'n allen. Gaat het een keertje fout, trekt het alles mee. Kun je een maandje of 2 of 3 niet betalen? Toedeledokie gast, sneeuwbaleffect naar beneden. Waarom gebruiken we dit k*tsysteem nog? Ziet nu niemand dit? Daar zit de oorzaak. Dit zijn KUNSTMATIGE problemen of nog beter; gecreëerde problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *