Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nederland en Denemarken gaan als eerste landen F16’s leveren aan Oekraïne. Een discutabele beslissing voor een demissionair kabinet.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

Door Mary Rowe

25 gedachten over “Nederland gaat F16’s leveren aan Oekraïne”
 1. Hallo, kijken jullie naar Tucker Carlson? Generaal McGregor legt hier haarfijn uit dat de oorlog voor Oekraïne verloren is!!! Dit is allemaal kletskoek

 2. Rutte zal zelf de f16 leveren. Hij is bederven in het besturen van de F16 omdat hij op de kermis aan het aantal vlieguren heeft voldaan.

 3. langzamerhand worden we een oorlog ingetrokken door een narcist en zonder dat daarbij de democratische regels gevolgd wordt… en wat als we zelf aangevallen worden? pech gehad! en in de VS kan de oorlogsindustrie weer allerlei toestellen leveren, waarschijnlijk ook buiten de Tweede Kamer om. Veel Nederlanders zal het worst wezen…een kwart vliegt bijv. dan wel minder maar driekwart denkt dan dat zij dan wel wat extra vlieguren voor hun rekening kunnen nemen…..ben benieuwd of nieuwe partijen dit kunnen doorbreken….

 4. Ik hoop dat Poetin een atoom oorlog begint offer graag me leven op om die vieze linkse communistische lui hier mee te nemen gun het ze zo hard . Veeel straling door die lui heen heerlijk

 5. Rusland beheert het luchtruim in Ukraine niet alleen met haar vliegtuigen maar vooral ook met lange afstand raketten.. Alle militaire luchthavens in Ukraine zijn makkelijk doelwit en zullen vernietigd worden zodra daar f16 van vertrekken.. Dus dan zullen de Ukrainse f16 moeten vertrekken voor aanvallen vanaf Poolse en Roemeense luchthavens.. Dan worden die ook legitieme doelwitten voor de Russen.. Escalatie naar een directe oorlog tussen Nato en Rusland met inzet van atoomwapens komt dan heel erg dicht bij.. Fantastische zet mijnheertje Rutte.

 6. Ik ben ervan overtuigd dat de waarheid zich nooit zal laten onderdrukken. Maar toch is er wel reden tot zorg als straks de DSA wet in werking is.

 7. die vliegtuigen sturen straks janken als russen wat terug doen denk een boot dan even varen diepte bom op die kabels met internet stroom etc aan de kust weg nederlan met ze welvaart

 8. Amerika speelt zeer slim want door de aankomende tekorten zullen er een hoop nieuwe wapen orders binnenstromen vanuit Nederland. Bijzonder hoe er zoveel mensen toch op die mafkees partijen stemmen die dit mogelijk maken.

 9. Je mag kennelijk geen links naar andere films plaatsen. Even het laatste interview van Tucker Carlson bekijken. Zijn genoeg wakker gelukkig . Vreselijk deze dure en nutteloze inmenging

 10. Nederland neemt het voortouw…dank je wel Nederland…voor deze oorlogshandelingen tegen Rusland het is een oorlogsverklaring…tegen Rusland en dat tegen zo,n wereldmacht… Mark stort ons land in een oorlog, zijn oorlog, de oorlog van het WEF… en dat op eigen houtje en zonder overleg met de kamer en het volk…nu snap ik ook waarom het Oekraïne referendum er doorgedrukt moest worden.

 11. ROEP DIT AL JAREN ÈN DE ZELFGENOEGZAME DWAZEN HEBBEN HET NOG NIET DOOR

  DE LINKSFASCISTISCHE NEONAZI DICTATUUR WORDT WERKELIJKHEID !!!!!!!!!!!!!!!!!

  WAT HITLER NIET IS GELUKT STAAT NU TE GEBEUREN.

  DE EU IS EEN LINKSFASCISTISCHE NEONAZI BENDE ONDER REGIE VAN NAZI DUITSERS

  WE WORDEN IN EUROPA GEREGEERD DOOR CORRUPTE LINKSFASCISTISCHE NEONAZI`S MET BEHULP VAN HUN GESTAPO !!!

  HET HELE SYSTEEM HANGT AAN ELKAAR VAN PEDOFIELEN LINKSFASCISTISCHE NEONAZI`S LEUGENAARS BEDRIEGERS EN DIEVEN !!!!

  EN DE CORRUPTE LINKSFASCISTISCHE RECHTERLIJKEMACHT EN MEDIA EN BANKWEZEN DOEN MEE

  ÈN DAAR BETALEN WIJ ZE OOK NOG VOOR

  HITLER LENIN STALIN EN POL POT ZOUDEN JALOERS ZIJN !!!!

 12. Werkelijk knettergek Rutte. Deze toestellen zijn betaald door de Nederlandse belastingbetaler. De hoeveelheid geld in bezit van de maffia van Oekraïne is zoveel dat ze in staat zijn om honderden moderne straaljagers te kopen.

 13. Ergens wel een handige zet.
  Je levert F16's af en vervolgens, hé wat raar,
  dan moeten we nu maar meer F35's aanschaffen,
  tja, want anders voldoen we niet aan de navo norm.

 14. Panzerfaust ouwe meuk uit de 2e wereld oorlog??

  Koekoek, wat een onzin….

  Nederland heeft de Panzerfaust III geleverd. Dit wapen deed in 1987 zijn intreding en was pas vanaf 1978 in ontwikkeling. Toen was WOII al een tijdje voorbij meneer. En, dat ding werkt trouwens prima zeg ik uit ervaring. Maar tja, lekker mopperen maar toch?

  Wat had Nederland ipv de YPR te schenken anders moeten leveren? De CV90's die we zelf momenteel operationeel hebben? Die YPR is niet modern, maar nog prima bruikbaar en beter dan niets leveren. Tenzij je de Oekraiïe liever overgenomen ziet worden door Putin natuurlijk. Dan moet je lekker niets leveren, maar dan is er vast wel weer wat anders om over te mopperen.

  Ik heb dat nooit gesnapt bij sommige oud collega militairen. Dat eindeloze gemekker over alles. Alles is niet altijd perfect nee. Nou poeh poeh, welcome to the real world.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *