Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister de hele podcast hier: https://nporadio1.nl/nieuws/podcast/e9c851f4-19d0-4eb2-99bd-59bddabc3829/er-komt-grote-sociale-onrust-als-gevolg-van-stijgende-inflatie-podcast-ongehoord-nieuwscafe

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

17 gedachten over “"Natuurlijk is het een goed idee om te stoppen met het Klimaatakkoord van Parijs"”
 1. Wie nog gelooft dat de regering ook maar iets zal doen voor de bevolking heeft de afgelopen 10 tot 20 jaar onder een steen geleefd.

 2. Voor sommige mensen is de feitelijke realiteit zo angstaanjagend en onbegrijpelijk dat ze zich liever vastklampen aan alternatieve realiteiten die meer houvast bieden en ruimte om hun angsten een plek te geven. In vroeger eeuwen was het in Nederland en andere Europese landen vooral de taak van kerk en geestelijkheid om deze mensen te leiden, hun angsten te dempen en gerust te stellen, bovendien om hen zo strak mogelijk in het gareel te houden. Maar nu religie zijn greep op de samenleving heeft verloren, is dit deel van het volk radeloos en een makkelijke prooi voor volksmenners en populisten, die hen verleiden met de meest krankzinnige concepten om zo hun stem te winnen.
  Hoed u daarom voor volksmenners, kwasi-geleerde kwakzalvers, populisten en valse profeten zoals de heer in dit filmpje; zij gebruiken uw angst en onwetendheid om hun eigen politieke of maatschappelijke loopbaan te bevorden. En altijd zullen ze bedelen om uw geld af te troggelen met nutteloze lidmaatschappen en slecht geschreven boeken. Trap er niet in! Mvg Bond Tegen Onwetendheid

 3. Het gehum en geja vind ik storend. Er lijkt een invoelende interviewer aanwezig te zijn die geen vraag heeft gesteld en mij als luisteraar en toekijker onbekend is..

 4. Wat dacht je dat 7 miljard mensen op deze planeet aan grondstoffen verbruiken? Dat groeit in geen 100.000 jaar meer terug. Natuurlijk heeft de mens een enorm significante impact op alle natuurlijke evenwichten qua grondstoffen en voedselketens. Kijk alleen al naar hoe virussen ontstaan dankzij de manier van het houden van dieren. Dom dat hier zo overheen gestapt wordt.

 5. gemeentelijke verkiezingen iedereen weer op de vvd pvda noem het maar oppik hoop dat alles 10 keer duurder word .vieze kanker gevaccineerden

 6. Rusland heeft jarenlang milieu en klimaat aktie groepen geinfiltreerd en financial gesteund om zo Europa afhankelijk te maken van Russische gas en olie. De hele klimaat politiek moet daarom herzien worden.

 7. ✔ Global Warming,
  ✔ Global Terrorism,
  ✔ Global Pandemic
  ✔ Global Wars

  Are used to scare people into giving up liberty for:
  ▪ Global Government & Global Corporations
  ▪ Great Reset aka New World Order.
  ⚠ WE MUST STOP THIS!

 8. Dit verhaal klopt niet. Een manier om winst te vergroten is de kosten (bijvoorbeeld afval) stilletjes door te schuiven naar de samenleving: privatiseren van winst, socialiseren van kosten. Het is de taak van de overheid om het collectieve belang te beschermen wanneer dit schade oploopt door het vergroten van prive-winst. Maar aangezien het effect van CO2 op het klimaat veel kleiner is dan allerlei pressiegroepen ons willen laten geloven, is een haastige energietransitie sowieso duur en overbodig.

 9. Voorlopig eindigt alles wat de VVD/CDA/D66 en Segers aanpakken eindigt in een fiasco. Het land zou een stuk beter af zijn zonder Rutte en zijn ongeregeld.

 10. "Als je dus bezig bent met: 'we gaan het milieu beschermen' en ik zorg dat ik mijn onderneming inricht die rekening houd met het milieu en mensen gaan bij jou kopen, dan wordt goed bedrag beloond "

  Dit laat gelijk zien dat deze theorie niet aansluit bij de praktijk. Mensen kijken als eerst of ze iets kunnen betalen ja of nee. Milieubewust produceren kost nu eenmaal meer dan wanneer je daar geen rekening mee houdt (of hoeft te houden). Ofwel, er is een rol voor de overheid om milieuvriendelijk producten toegankelijk te maken voor iedereen. Onafhankelijk van die persoon zijn of haar portemonnee.

  Dit kan en/of door subsidies en/of door wet- en regelgeving.

 11. Zaken gaan fout en worden duur wanneer de overheid zich ermee gaat bemoeien. Een veel kleinere overheid met veel minder ambtenaren, commissies, adviseurs en controleurs zou zo verfrissend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *