Geen widgets gevonden in de zijbalk

Steun onze campagne: https://fvd.nl/doneer

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

14 gedachten over “Natuur op 'instorten' door stikstof? Lidewij de Vos (FVD) onderscheidt de FEITEN van FICTIE”
  1. haha, echt dit is te grappig.
    als het allemaal niet uitmaakt, waarom krijgen mensen dan copd en kanker? ach ja ook de industrie van artsen en afleggers moet kunnen blijven werken toch?

  2. Ben zo blij dat deze onderzoekdeskundige haar expertise gebruikt om wereldwijde problematiek op te lossen door te bewijzen dat er voldoende vogels te zijn in met miniscule Nederland. Had laatst een balkon losgelaten die in de lucht bleef stijgen. Zo zie je maar dat zwaartekracht niet bestaat.

  3. FVD: Laat toch aub de moties zien waar jullie en de andere partijen voor of tegen hebben gestemd: dat maakt super duidelijk wie wat heeft gedaan – in de plaats van hun mooie praatjes !!!

  4. Heidenen verafgoden natuur en onderdrukken anderen daarmee om hun eigen macht te vergroten. Een oud verhaal dat telkens weer in een ander jasje opduikt, bijna altijd in tijden van massale christelijke geloofsafval..

  5. Wat FvD hier doet is wat selectief knip- en plakwerk verrichten. Het gaat op heel veel fronten niet goed met de natuur. Lees de talloze papers er op na. De situatie is op zijn minst precair en het blijven volgen van de ontwikkelingen is van groot belang omdat die situatie wel eens funest zou kunnen zijn voor de menselijke soort. Samenvattend kun je stellen dat de invloed van menselijke activiteit op flora en fauna zeer groot is: lokaal, nationaal en mondiaal. Natuurlijk is iedereen vrij in zijn keuze om daar iets dan wel niets mee te doen. Ontkennen en beweren dat het allemaal onzin is is echter niet meer dan struisvogelpolitiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *