Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_205/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_230/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

19 gedachten over “Naomi Verkerk deelt gruwelijke situaties waar zij op jonge leeftijd bij Jeugdzorg in terecht kwam”
 1. In kwestie zou je verwachten dat al deze pleeggezinnen en de jongens van die leefgroepen aangeklaagd moeten kunnen worden en ook forse straffen zouden moeten krijgen. Doordat dit niet gebeurt is volgens mij de vertrouwen van jeugdzorg jaren in het geding.

 2. Nu we het toch over instanties hebben.
  Waarom is er voor tandartsen zo'n grijs gebied?
  Ze declareren er op los.

  Als je een klacht wilt indienen kan je bijna nergens terecht.
  Of TIP of het KNMT, beide doen helemaal niks.

 3. Daarom minder jeugdzorg!!!! teringbende 1 op de 10 kleuters heeft zich al bij het ggz ingeschreven
  En ja dat zijn de juiste klanten vage klachten waar je eindeloos voor kunt facturen en zeeeeeer dure zorg van vele niet betrokken proffesionals. Voor nou ja puppergedrag
  Ze weten precies de juiste paden ( indicaties) te bewandelen noodbudget extrabudget steunbusget.
  Juiste handjes bij rijk en gemeenten kussen.
  En de daadwerkelijk in nood verkerende jongen zo snel mogelijk afschuiven en doorverkopen met een mooi verhaal.
  Uitgeleerd, psycotics, nieuw onderzoek blablabla of gewoon heel eerlijk we hebben de expertise niet in huis

 4. Jeugdzorg moet compleet op de schop. Een herhalende vorm van wanorde en misdirectie door hun HRM afdelingen. Zo lek als een mandje. Opschonen die handel.

 5. Het zal wel dat ze er dan tonnen voor krijgen maar raar dat ze speelgoed van de kinderen af pakken. Waar is dat goed voor? Dat moet je eigenlijk gewoon vragen als je er mee te maken hebt. Misschien vinden ze het grappig ofzo maar gewoon confronteren dan.

 6. Jeugdzorg en alles eraan (overheids) gelieerd is een miljardenbusiness! Criminele uitbuiting en mensenhandel is aan de orde van de dag. Zogenaamde jeugdbeschermers (BIG geregistreed notabene) zijn figuurlijke jeugdverkrachters! De Gertificeerde Instellingen zijn holen van de duivel! Valse rapportages, knip- en plakwerk en ze dekken elkaar allemaal af: beschermingtafels, Jeugdbescherming, RvdK, BJZ, AMK, Rechtbank. De IGJ een slager die zijn eigen vlees keurt is een (overheids) instelling die alle misstanden afdekt! OTS, MUHP, GBMA zijn de duivelse tools (van overheidswege! notabene) om de kinderen te offeren aan de geldgod! Het is een duivels verdienmodel die zijn weerga in heel de wereld niet kent!

 7. Uithuisplaatsing leverde heel veel geld op zo’n 100.000 per kind. Dus zoals alles het is handel en als er verdien modellen opzitten is de eerlijkheid en oprechtheid ver te zoeken. Lang leve kapitalisme en privatisering!

 8. Heel herkenbaar verhaal! Ik vind het verschrikkelijk voor je! Wens je alle goeds, liefde en herstel toe!!!

  HAAT aan jeugdzorg!!!!!!!!

 9. Heb een keer op een site (openings/voorstellingspagina) van een jeugdzorginstantie op een foto in de afbeelding 666 kunnen ontdekken halfverborgen in deze afbeelding. Er is iets met jeugdzorg.

  Raar is ook dat het een richting is wat je later kunt “worden”. Banen worden gecreërd. Dus moeten er ook probleemgevallen zijn, als je het op een negatieve manier bekijkt.

 10. In de jaren 90 ben ik het huis uit geplaatst, ik was er beroerd van maar ik vond me plek best snel.
  Het ging daar in de groep regelmatig heftig aan toe, maar toen kwam Balkenende en ik zag hoe het afgebouwd werd. En Mark Rutte die is lekker verder gegaan. Ik kreeg de hulp dat goed voor me is (als autist).
  Maar nu is de ambulante team van de Hartekamp waar ik me hulp van kreeg door de gemeente Haarlem helemaal weg bezuinigt.
  Nu is er een buurtcentrum waar ik kan aankloppen zeggen ze. Onervaren personen die het zelf niet eens aan kunnen, constant zijn ze ziek of veel te druk. Het is nu 6 maanden verder en heb nu niets.
  Van Jeugdzorg toen tot zorg van nu is een ware ramp geworden.
  Ik hoop dat het in de toekomst weer beter geregeld gaat worden voor iedereen die het huis moet verlaten.😢

 11. Het enige wat jeugdzorg wil is geld verdienen over de rug van kinderen waardoor zij trauma voor het leven krijgen. Ik heb zelf ook Jeugdzorg gehad en gelukkig viel het bij mij nog wel mee, maar hoe mijn neefjes en mijn nichtje worden behandeld is verschrikkelijk. Hun vader zorgt gewoon goed voor ze maar Jeugdzorg doet alles om zijn kinderen bij hem weg te houden. Ze worden in het ene na het andere pleeggezin gepleurd. Mijn nichtje slaapt letterlijk in een klein hok waar het bed amper in past met een klein raampje dat zo hoog staat als het plafond met 10 andere kinderen in huis. Die man waar ze bij woont verzamelt gewoon pleegkinderen, omdat hij daar geld voor krijgt. Het is echt verschrikkelijk. Ze geven niks om kinderen, maar alleen om geld verdienen. Je doet er niks tegen, totdat ze 18 zijn en ze er maar gwn mee moeten dealen omdat ze dan volwassen zijn.

 12. We zijn in Nederland gek op wetten, regels, beleid en protocollen. Daar hebben honderderdduizenden mensen een dagtaak aan. Maar een zorgvuldige screening van pleegouders en het gevan van nazorg aan kinderen en hun ouders, dat lukt niet. En geen minister die dit oppakt en in orde brengt.

 13. Heb van mijn 15 tot mijn 17 op een internaat gezeten, maarienwaard Meerssen, was elk weekend thuis, mijn moeder kwam elke woensdag met oma langs met lekkere dingen, was echt de mooiste tijd van mijn leven ,was 1980 tot 1982,bedankt fijne leiding, vooral Mia,❤❤.

 14. Jeugdzorg maakt zoveel kapot waar ze zelf geen besef van hebben.kinderen zijn voor hun leven beschadigd.Ik vind dat jeugdzorg eens moet beseffen dat omdat je een diploma hebt je niet altijd weet wat er in mensen om gaat.En een meisje van 23 jaar (zonder kinderen)gaat mij niet vertellen hoe ik als 35 jarige alleenstaande moeder mijn kinderen moet opvoeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *