Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bergkamp schorst de vergadering als de mensen op de tribune de zoveelste slag in het gezicht krijgen van Mark Rutte, die totaal gevoelloos de slachtoffers vertelt dat hij niets voor ze gaat doen.
Het moet allemaal zorgvuldig, wat in de praktijk betekent: langzamer dan slakkengang.

Uit debat over uit huis geplaatste kinderen, van 12 mei 2022.

Dit gaat FvD weer een hoop stemmen opleveren.

27 gedachten over “Na vraag van Houwelingen loopt de publiekstribune leeg omdat Rutte beloofd niets te doen. Schorsing”
 1. Triest…hij komt op voor de rechters en jeugdzorg…omdat die zijn hachje gaan redden…hoopt Rutte…ik herhaal "dat hoopt hij"!

  Die ouders kunnen hem geen zak schelen…hij weet niet wat ouders voelen…dus dit wordt weer een "onder het tapijt veeg momentje".
  Einde bericht!

 2. Welke rechtstaat bedoelt hij eigenlijk. Die rechtstaat waar constant gelogen word en mensen mogen blijven zitten,die met onze centen smijt of z.g kwijtraakt en geheugen verlies hebben,weg met dit zooitje.

 3. Nee pipo het de ouders niet overkomen het is de ouders aangedaan en dat is heel iets anders.
  ๐Ÿ˜ก
  Jullie hebben zelf die verschrikkelijk systemen gemaakt met bewust een discriminerend algoritme dat alleen al op basis van bv een buitelandse naam je meteen als fraudeur en dus ook als crimineel werd bestempeld en dus ook zo behandeld.
  Ik kan echt niet begrijpen waarom deze liegende en bedriegende regering er weer en nog zit en nog steeds niet bestraft zijn voor hun daden .

 4. Blabla.. "Ouders moeten overal terecht kunnen." Vervolgens gooit Rutte zelf ook kei hard de deur dicht! Waar kunnen deze mensen dan nog terecht?

 5. Zakelijke narcist,geeft geen moer om mensen en kinderen. Hij weet geen zak,heeft zelf geen kinderen. Geef de kinderen terug hufters

 6. Hij heeft wel gelijk dat niet per definitie iedereens kind zomaar uit huis geplaatst is. En soms is er sprake van grijze gebieden waarbij kinderen terugplaatsen gevaar voor de kids kan zijn. Maar voor hen die daar niet buiten vallen lijkt me dit een van de meest vreselijke dingen die je kan overkomen. Dat beseft Rutte lijkt het niet genoeg. Hij heeft een punt, maar begrijpt het niet wat het is ouder te zijn.

 7. Rutte moet zich heel diep schamen. Heeft van Nederland een over kapitalistisch land gemaakt waar DE ZWAKKEREN zwakker worden en de rijken steeds rijker en de kinderen steeds verwender en vluchtelingen op straat slapen en niet mogen werken tenzij je Oekraรฏner bent. Walgelijk. Mensonterend en haal die eeuwige rot lach van je gezicht. Er valt niets te lachen.

 8. Ik zie een kleuter die keer op keer het alfabet rijmt, terwijl we met wiskunde bezig zijn. Wie heeft deze kleuter het klassenboek gegeven? Hoort hij niet in de zandbak te spelen?

 9. Op dit moment speelt hij de grote Europese leider in het kader van de oorlog in de Oekraรฏne, om zodoende de aandacht af te leiden van de slachtoffers van zijn bewind , de Oekraรฏners worden wel geholpen, de Nederlanders dus niet , welk enigszins nadenkend wezen stemt nog op zoiets??

 10. Maar Naar eigen zeggen is er geen overzicht waar deze kinderen op den duur terecht komen
  Er is dus in dit gehele traject geen meetbare doelstelling opgenomen waaruit resultaatgericht of aantoonbaar blijkt dat terugkeer naar de familie of gezinshereniging Uberhaupt een prioriteit geniet.
  Dat zegt voor mij meer dan genoeg….

 11. Wat een teringzooi maakt die Rutte ervan. Opzouten en weg ermee. Man man wat een aanfluiting. Ook even die partijdige voorzitster weg ermee.

 12. Rutte en kornuiten moeten worden berecht voor al hun misdaden.
  hoe kan het zo zijn dat zoveel onrecht zo ongestraft kan voortduren.
  zijn we in dit land zo gek geworden dat we ons laten regeren door misdadigers.

 13. De vvd heeft van de belastingdienst een verdienmodel gemaakt.
  Prioriteit van de vvd en van Brussel, is, om zoveel mogelijk geld binnen te halen en zo weinig mogelijk geld weg te geven. Altijd al een echte vvd strategie geweest. Oorspronkelijk Romeins…
  En Rutte de rattenvanger, is belast met de taak, om daar een zogenaamd idealistische draai aan te geven, zodat het lijkt, dat het enkel maar om overtuigde partijfilosofie gaat die ten goede komt aan het volk. Vergezeld door het eeuwige requim, dat men de begroting niet rond kan krijgen want er zijn zogenaamd tekorten..๐Ÿ˜‚
  Brussel regeert hier.
  En Brussel profileert zich links, net als d'66 en de vvd,
  maar zijn in wezen rechts.
  Rutte heeft die truc al vanaf het begin toegepast en doet dat nog steeds.
  Want door je links te profileren, krijg je in dit land de steun van het grootste deel van de bevolking..๐Ÿ˜Š
  Rutte is een wolf in SCHAAPS-kleren en een volmaakte rattenvanger en derhalve een zeer geschikte trekpop voor Brussel.
  En beschermd door de coronawet en door Brussel,
  heeft hij alle macht naar zich toe getrokken.
  Hetgeen een geheel nieuw licht werpt op het fenomeen 'corona'.๐Ÿ˜Š

 14. Ik mis de overrijpe tomaten!๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…

 15. Geen discussie over???! Deze kansloze en geheel misplaatste discussie duurt al sinds september 2018…………(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

 16. En deze man heeft de meeste stemmen gekregen? Kleeft er nu ook bloed aan de handen van degene die op hem gestemd hebben?

 17. Wouwww het is de schuld van de rechters en professionals…Hij begon met…ik kan ze recht in de ogen aan kijken…๐Ÿ˜ณ. En eindigde met eigen schuld dikke bult…๐Ÿ˜ณ

 18. Mark epsteen. Tuig! Dat die gast nog vrij kan rondlopen is ongekend. Hij solliciteert naar een ouder die het heft in eigen hand neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *