Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit debat over Stikstofbeleid.23 juni 2022.
Waar van der Plas ontzettend veel vragen kreeg tijdens dit debat, met wellicht de meest vileine streken van Jesse Klaver, was ze zelf de enige die dat wist om te zetten in hogere peilingen.
Ze lijkt zelfs PVV voorbij te zijn gestreefd.

26 gedachten over “Na dit debat is BBB gegroeid naar 18 zetels in de peilingen. Caroline hogere peilingen dan CDA & D66”
 1. Begrijp ik nou goed dat de BoerBurgerBeweging is begonnen door een reclamebureau (ReMarkABle)? BBB zou geen simpele boeren burger partij zijn maar eerder een marketinginstrument van grote bedrijven en krijgen van hen ook het campagnegeld (o.a. Monsanto/Bayer). Zeggen jullie het maar, is de BBB wel zo betrouwbaar als ze doen voorkomen?

 2. Zodra de verkiezingen er zijn is er ineens een Rutte 5 en zijn alle zetels voor bbb ineens verdwenen net als afgelopen verkiezingen.
  Afgetreden om schandaal na schandaal maar in de stemmen hup hup hup Rutte truc ze zijn er allemaal weer bij.
  Mijn stem krijg je Caroline.

 3. FvD is verworden tot een klein tegenpartijtje dat mensen opstookt tegen alles wat overheid is om Nederland plat te leggen zoals Poetin graag ziet.

 4. Waarom wordt er de laatste jaren zoveel gesproken over dingen die allemaal niet waar zijn mensen wordt wakker!!!

 5. Een aantal zetels zegt niets. Getuige het inmiddels welbekende democratische proces waarbij partijen tijdens een formatie worden buitengesloten.

 6. nucleaire centrales openen, in de toekomst zijn er genoeg knappe koppen naar het zoeken naar een oplossing van het afval hiervan

 7. Bert, wat is er met je gebeurd? Al die leuke jazz optredens verruild voor tweede kamer filmpjes? Ga terug naar je roots 😉

 8. We kunnen in dit landje niet voedsel blijven produceren voor de hele wereld, net zoals we hier niet op Schiphol de hele wereld kunnen laten overstappen. Eigendom is geen mensenrecht. Of willen we misschien een jeugdwerkgarantieplan voor jonge boeren, voor de komende 12 generaties boeren? Tel je zegeningen en stop de politiek van struisvogels! BBB, FvD, Haga etc kapen het onderwerp slechts voor eigen gewin! Doe wat leuks Brandsma en ga op je toeter blazen in plaats van knip-plak van welgevallige beeldjes!

 9. Boeren worden niet alleen gepakt! Heel europa word gesloopt bewust door het WEF! Niks nada geen complot feiten wie een beetje nog kan na denken ziet dit.alles gaat kapot sta voor jr mede mens land en cultuur denk na lees je in en doe iets als je geeft om je mede mens en je eigen kids!!💙⛔

 10. Niemand die het maar raar vindt dat wij als ENIGEN een zekere grens hebben gekoppeld aan onze bouwsector, en dankzij een uitspraak in 2019 alleen wij een onmogelijk doel "nihil" hebben te halen?

  Hoe tussen die tigduizenden in paniek gebrachte mensen juist ook veel kleinere bioboertjes zitten die we juist zo graag willen houden dan misschien?

  Luister maar eens naar ze; die ophef is volkomen terecht, teveel van ze hebben juist géén megastallen en staan vaak dichterbij dier en natuur dan de meesten.
  Zij hebben niets met het handjevol wanhopig gedreven mensen te maken die nu onder andere moddergooiend over de rest wordt geprojecteerd.

  Nee joh, stel je's voor dat we ons hard zouden maken voor genoeg tijd om die prutplannen goed uit te werken terwijl sommige buren véél lossere normen blijven handhaven..

 11. Het plaatje is groter dan alleen de boeren,als je iets vertegenwoordigd als partij kan zij uitleggen waarom eerst een dikke modder naar Jetten iv opening kolencentrales en later zegt ze,ze hadden open moeten blijven,totaal tegenstrijdig.🏴‍☠️

 12. BBB = links. Vandaag heeft mevr vd Plas tegen een motie van Eerdmans gestemd, betreft minder migratie. En daarmee is de masker van deze partij gevallen. BBB is niks anders dan een verbeterde versie van de CDA.

 13. Meer boeren dan parlementsleden in de zaal. Zegt genoeg toch? We hebben het land weggegeven aan respectloze spijbelaars. Een overheid dient een volk te dienen en te beschermen, dat is een plicht. In plaats daarvan is ervan gemaakt dat het volk de overheid zonder morren dient te gehoorzamen en te dienen, wat het ook krijgt opgedragen. En het volk denkt inmiddels dat het zo dient te zijn. 
  We mogen nog even genieten van de zomer en onze vrijheid … en de meerderheid ziet het niet aankomen. Het is afgelopen…Nederland ligt op de slachtbank. God Bless.

 14. Van Der Plas is niet anders dan de rest. Ook zij verdraaitcijfers van rapporten. Eén pot nat, verpakt in iets wat anders lijkt maar het niet is. Sinds 1972 is bekend dat er een probleem is met de uitstoot. De boeren zijn door de VVD en het CDA altijd beschermd. Nu is het bijna te laat en moet er paniekvoetbal worden gespeeld. Als deze twee partijen de lef hadden gehad om adequaat te handelen was het nooit zover gekomen.

 15. kan niet wachten op de volgende verkiezingen om te zien hoeveel de BBB aan zetels binnenhaalt. En dan hoop ik dat ze met de zelfde minachting en arrogantie dat klote volk van d66 cda en vvd behandelen.

 16. Geen boer, geen voer!!! Weg met de grote vervuilende bedrijven Tata steel en Shell e.d die worden de hand boven het hoofd gehouden door de VVD en CDA.

 17. De boeren zijn hard bezig hun goodwill bij het publiek te verspelen met hun intimidaties, zielig doen, blokkades en eigenbelang. Dan zal de populariteit van bbb ook wel weer afnemen.

 18. Stop met peilingen, ook al is het in 'het voordeel'. Peilingen = stemmingmakerij en een 'mening' van slechts een 'handjevol' mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *