Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoe heeft het conflict in Oekraïne zó enorm kunnen escaleren? Thierry Baudet legt de situatie van begin tot eind uit – en schetst het pad naar vrede.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

28 gedachten over “MUST WATCH: Baudet weerlegt het valse narratief omtrent Oekraïne van A tot Z | FVD”
  1. Goed verhaal, Thierry, heel goed. Maar waarom dat irritante muziekje eronder? Haal dat eruit en ik zweer je dat dit voor NL viraal gaat.

  2. Je kunt nooit genoeg waarschuwen en het gevaar in de bek kijken. Baudet doet nog een poging, maar de slaapkamer met ook mevrouw Bikkers ziet het het beest niet dichterbij komen, begrijpt de duivelse plannen niet. Ik heb gisteravond naar de Joodse raad gekeken en mijn sombere conclusie is dat wij mensen niets geleerd hebben van de geschiedenis. Wegkijken, angst, cognitieve dissonantie.

  3. Wederom geen antwoord, Bosma laat zijn ware aard zien, zou bv bij Rutte aan kunnen aangeven dat hij in zijn beantwoording niet in de buurt van de vraagstelling is gekomen….

  4. Gm thierry zo blij dat ik op jou gestemd heb alles wat jou partij naar buiten brengt komt allemaal uit hopelijk worden ze in de tweede kamer eens wakker

  5. Ik ben lid, en daar heel blij mee ! Word lid — over deze video ; ' You can fool some of the people some of the time, but you can't fool all the people all of the time ' Toch niet als Thierry langskomt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *