Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eerst verbaast Mulder zich al dat hij maar 2 en halve minuut mag.
Daarna verbaast hij zich dat niemand de argumenten ontkracht, doet de PVV 3 goede voorstellen, maar voor de Nederlandse bevolking gebeurt helemaal niets.

Uit: Wet aanvullende fiscale koopkrachtmaatregelen 2022
16 juni 2022
Plenair debat

17 gedachten over “Mulder (PVV) verbaast zich dat naar zijn goede voorstellen niemand luistert.”
 1. Om maar even gelijk antwoord te geven op de vraag in de titel: alle voorstellen van pvv of forum worden bij voorbaat genegeerd, zelf al zouden ze de oplossing hebben voor kanker of schone energie.

 2. Yep, dat doet de Nederlandse regering all zelf, gek en ongezond verstand! Gaat t uperhaupt nog veranderen, denken aan je eigen volk FIRST!!!???? ZOALS elk gezond verstand dat doet en hoort!

 3. Dat is nu ons huidig cabinet, de grote man spelen voor andere landen en eigen volk in de kou laten staan, het is te triest voor woorden, maar het gebeurd.
  En hier denken ze ons land mee te redden?, ze moeten zich erg diep schamen dat ze op deze manier met hun eigen volk om gaan.
  En hier blijft het niet bij, er komt nog meer shit op ons af, te denken aan die zogeheten stikstofgekte, klimaat en millieu, het is niet te beschrijven wat ze de NL burgers hiermee aandoen, maar schijnbaar intresseerd hun dat niet.

 4. Heb je weleens gehoord dat een stel criminelen naar de voorstellen luistert om ze een beter leven te laten leiden? Het R4kartel bestaat uit mensen met slechte voornemens. Die mensen kunnen alleen maar geneutraliseerd worden door in hechtenis neming, een rechtszaak en een veroordeling. Het R4kartel bestaat uit politici die uitsluitend hun eigenbelang dienen. Ten gevolge van al hun misdaden en wandaden had het hele stel allang opgepakt kunnen worden.

 5. 5 mensen in de stoeltjes om te luisteren…… Helemaal correct wat Mulder zegt, het hoofd zit over de grens en niet in NL.

 6. Het gaat precies zoals ik al jaren zeg.
  Voor de hele wereld staan we klaar.
  Als land, overheid en volk.
  Maar als we het een keer zelf wat moeilijker hebben, mogen we weg rotten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *