Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_257/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_258/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

25 gedachten over “Moeten we alle drugs legaliseren?”
 1. Als je wil dat de drugsmafia de wereld overneemt dan moet je luisteren naar deze man die vindt dat we drugsgebruikers moeten gaan shamen terwijl hij zelf ook drugs heeft gebruikt. Het probleem is ook wel dat wanneer je wilt inzetten op het shamen van drugsgebruikers dat dat nogal moeilijk wordt aangezien iedereen het meestal stiekem doet. Dat gaat dus niet werken.

 2. Wees maar blij met het gedoogbeleid zoals het is, als drugs echt "legaal" gemaakt worden ga je je blauw betalen aan belastingen die ze willen heffen op drugs "om je zo te ontmoedigen".

 3. Die criminelen gaan niet opeens bij de AH vakkenvullen als hun business weg is heh. Dus de criminaliteit verschuift naar iets anders.

 4. Ik ben zeker niet voor het legaliseren van harddrugs, maar het verbieden van wiet en hasj is echt zwaar overdreven. Alcohol is echt veel slechter voor lichaam en geest dan cannabis. Gelukkig zijn er ook rechtse partijen die voor legale cannabis zijn, de PVV helaas niet. Hopelijk maakt de PVV een uitzondering voor cannabis, want het zal echt eeuwig zonde zijn als alle coffeeshops moeten sluiten. Coffeeshophouders zijn dan de nieuwe boeren die hun bedrijf verliezen.

 5. Waarom krijg ik nooit een normale uitzending van ON? Er is altijd hommeles. ‼️⁉️ Proberen aan te vangen om iets te volgen via NPO is hopeloos. Soms krijg ik even wat door, maar ik stop er mee na zoveel proberen. HELP 🆘‼️Ik woon in Indonesia, maar dat mag geen probleem zijn. Is alleen bij ON (NPO????!).

 6. drugs is in opspraak omdat de jeugd het sociaal geaccepteerde alcohol laten staan en een pilletje slikken in plaats daarvan, en nu is het businessmodel van de industrie aan het instorten en moet er weer zwart gepraat worden over alle substanties die volgens drug harm charts minder schadelijk zijn dan alcohol zelf.

 7. Op de Vlaamse staatstelevisie heeft er heel recent een 4-delige docuserie gelopen over narco-staat Mexico.
  Het heet 'Narco Circus'.
  De hoogste echelons van Mexico en de VS voeren een schijnoorlog tegen de drugsproblematiek.

 8. Aan legaliseren is niets verkeerd. Het gaat om het uitleggen van de gevaren en wat het met je kan doen. Voorlichting is het juiste woord.

 9. Veel te weinig mensen begrijpen wat het echte probleem is met drugs, dat zijn namelijk de gebruikers. Er zal namelijk altijd wel iemand te vinden zijn die drugs wil vervaardigen en verkopen, dus dat kun je niet grootschalig aanpakken. Wat je wel kunt en moet doen is de mensen wijzer en krachtiger maken zodat ze niet massaal drugs willen of nodig hebben, zodat er te weinig aan te verdienen valt. Je kunt dit ook prima vergelijken met de politiek. Wanneer de mensen niet wijs zijn en op partijen (blijven) stemmen die het land naar de verdommenis helpen, dan kun je die partijen wel de schuld geven maar dat gaat op lange termijn niets opleveren. De mensen zelf moeten wijs worden en stoppen met zaken die ongezond en onverstandig zijn. Er zou vol ingezet moeten worden op het nu eens echt onderwijzen en opvoeden van Nederland. Maar daarvoor is visie nodig en geen management op details. De mensen moeten dat trouwens zelf massaal in gaan zien en helaas heb ik daar geen hoop op komende millennia.

 10. Gek house here wij roken stoppen voor niet goed voor gezondheid en voor niew generations niet goed voorbeeld nu denk drugs legalize 🤑🤑🤑🤑🤑

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *