Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_260/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_259/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

25 gedachten over “Moet koningin Máxima zich wel bezig houden met globalistische plannen?”
  1. Maxima zorrigueta is een SCHANDE! Traitors zij en haar man. Helpen met de vernietiging van Nederland. wat hebben de mensen van Nederland gedaan om dit te verdienen? Walgelijke elite mensen.

  2. Op dezelfde dag dat Grapperhuis een motie voor onderzoek naar ritueel misbruik ontraadde, was er de commotie rond zijn bruiloft.
    Een paar dagen nadat de motie, die toch had plaatsgevonden en bijna unaniem werd aangenomen was er de commotie rond de vakantie van het koningshuis. Het wordt wel gezien als afleiding, kijkt u hier niet daar.

  3. Ze heeft een titel en geen functie en we betalen ze toch afschaffen. Als diefstal niet mag lonen dan een dictator als vader ook niet.!!

  4. Geweldige uitzending en Amalia wil net als de anderen een duitser als echtgenoot , dit koningshuis heeft niks met nederland te maken en al helemaal niks met oranje en dat ze rijk zijn wist ik wel maar dat ze zo veel macht hadden niet !

  5. Ik vraag me soms wel wat af,wat levert het nou voor hun op dat ze bij het wef zitten ,zal gerust een prijskaartje aanhangen anders deden ze het niet.

  6. Wat men moet begrijpen is in de middeleeuwen was er de adelijke/elite, koningen, baronnen en zogenaamde Graaf en de gewone man de boeren de arbeiders die niets in te brengen hebben alleen maar om hen te verrijken en van vorstelijke eten en plezieren te voorzien. Echter na zoveel eeuwen verder is er niets veranderd alleen in een ander jasje en stiekemer die mensen staan achter het gordijn. Vrees de macht hebbers niet die we zien maar vrees degenen die men achter gordijn niet zien, die bepalen de richting en houden ten koste van alles hun macht in stand.

  7. Gelukkig hebben ze nu een serie zodat mensen kunnen zien wat voor fijn en warmhartig mens ze is😅😅😅😅😷😷😷😷😷🤡🤡🤡 geheel onafhankelijk tot stand gekomen natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *