Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #217 van woensdag 13 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-13

Via Stichting Coronaclaim willen vele ondernemers gaan samenwerken om het terugbetalen van coronasteun aan te vechten.

Desk: voorzitter Stichting Coronaclaim Pancras Pouw, landbouwjournalist Geesje Rotgers en jurist Hanno Wisse
Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ πŸŽ₯πŸŽ™πŸŽ¬
Help je mee ons doel te behalen? ➑️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➑ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuΓ―teit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#MKB #StichtingCoronaclaim

13 gedachten over “MKB'ers verenigen zich in Stichting Coronaclaim”
  1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  2. Was allemaal de bedoeling hΓ©. Alles naar de klote. Was allemaal de bedoeling. Vandaar de corona. Alleen nog maar grote bedrijven,willen ze ook.

  3. Vertel liever dat de autoriteit van de overheid is gebaseerd op een valse aanname; de gratie gods. Die gratie gods bestaat niet, toegegeven door de overheid in een antwoord op een woo- verzoek. Document te downloaden op website de gratie gods. Of heeft u soms een contract getekend waarin u uw autoriteit weg geeft aan een koning? De verondersteld koning, zijn persoonlijke toneelvereniging (1e en 2e kamer) en de lakeien die u onder de wet proberen te krijgen, hebben geen autoriteit over u, want de gratie gods ontbreekt. In het wetboek staat die gratie gods letterlijk vermeld. De verondersteld koning is door niemand gekozen. De grondwet in opdracht van w2 door 484 notabelen opgesteld, weer op basis van die gratie gods. Was voor mijn tijd, door mensen die ik niet ken. Mij is nooit iets gevraagd. Dus weg ermee. Niemand heeft autoriteit over u al zullen ze u wel dwingen, bedreigen en proberen af te persen. Dus moet u de lakeien telkens weer duidelijk maken dat u geen contract met ze hebt en dat zij geen autoriteit over u hebben, omdat de gratie gods ontbreekt. Ook al zou die er wel zijn, dan hebben ze nog steeds geen autoriteit over u. U bent vrij en soeverein geboren. U bent een mens en niet een persoon en nummer op een pasje. Dus als een agent op uw id kaart wijst en vraagt ben u dat, zegt u; nee, ik zit hier, dat daar is een foto van mijn gezicht.

  4. Accountants zeiden tegen mensen met een eigen bedrijf: waarom vraag je geen subsidie aan? Ze vonden het gek als je dat niet deed, hoorde ik van mensen met een eigen zaak. Dat mensen het moesten terugbetalen werd er niet bijgezegd door de staat. (Accountants behoren te weten dat gratis geld niet bestaat! Ook ziij hebben alleen gedacht aan zichzelf.) Nu zijn de mensen die bv. een kapsalon hebben en die niet konden laten draaien omdat alles dicht moest van de staat en die subsidie hebben aangevraagd, omdat ze dachten dat dat ondersteuning was in een tijd dat ze niet konden draaien vanwege dwangmaatregelen opgelegd door de staat ,een probleem. In Frankrijk hoorde ik van mensen met een eigen zaak dat zij die steun van de staat in coronatijd niet hoeven terug te betalen. Dat is ook raar. Waarom in NL wel en in Frankrijk niet? We leven toch in de EU. Hier zijn de huren lager en hier krijg je alle hulp bij het beginnen van een winkel. Waarom laten ze kleine ondernemers in NL zo bloeden en zijn ze zo aardig tegen multinationals die Afrika leegroven en kinderen laten werken in de mijnen voor Mr. Tesla (zo wordt Rutte in Frankrijk genoemd).

  5. Ik wou in mooie notitie delen, ook al gaat het niet over corona,, na 40 jaar hard werken in de maatschappij, is mijn hart toe aan operatie, moet nieuwe hartkleppen zetten, en geen ene zorg verzekeraar wilt mij helpen voor de vergoeding, ze laten me letterlijk dood gaan, voor dat klijne bedrag wat voor hun niks voor steld, kom ik er aleen voor te staan,
    Dat is niet axeptabel

  6. Prima wordt tijd, hier in Zwitserland moest het eerst niet of eventueel terugbetaald worden, toen vanaf vorig jaar Augustus zonder rente en nu sinds voor de zomer toch met rente. Dus uiteindelijk is het een wereldwijd uitgerold model om nieuwe ongewilde hypotheken uit te rollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *