Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat Wijziging van de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur
24 maart 2022
Plenair debat

De bijdrage eerste termijn van Mirjam Bikker, namens CU en CDA.

22 gedachten over “Mirjam Bikker trots dat ze mede namens CDA mag spreken over seks en wet BIBOB”
 1. Onvoorstelbaar. Wat een mabtenarij en treurnis in deze kamer. Zullen we eerst die kamerleden eens controleren. en b.v. advizeuze VVD.

 2. Dit "licht" leeft & spreekt in het donker . . .

  Ze heeft geeeeeen idee hoe het werkelijke leven buiten haar bubbel eruit ziet . . .

 3. goed dat criminelen worden aangepakt. Prima. Maar ze vergeet Rutte, de Jonge en nog enkele van het kartel en elite. Ja en ook de belastingen vraag dat maar aan al diegene wiens hele leven is gejat en kapot gemaakt en een overheid die kinderen ontvoerd.

 4. CDA en seks ,de bijbelbelt zit vol met incest ,en deze tuthola kan beter daar iedereen de les gaan lezen ,aan die paar die nog de CDA aanhangen ,je bent behoorlijk pervers als je op dit soort dames valt .

 5. De wijziging van de Wet Bibob die op 1 augustus 2020 in werking is getreden, versterkt de aanpak van ondermijning. De ministers Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) en Dekker (voor Rechtsbescherming) willen ermee voorkomen dat de overheid ongewild criminele activiteiten faciliteert.
  Dus als ik het goed begrijp geeft deze wet 籀籀k de mogelijkheid om juist d矇 pharmaboeven 矇n diegenen die het gefaciliteerd hebben aan te pakken. Deze witteboordencriminelen hebben ons een leugen verkocht en ons 2 jaar gegijzeld !

 6. BIBOB – misbruik maken van overheids subsidies, een nationale sport. bv electrische autos, belastingaftrek, brievenbus ondernemingen, bijstand door mensen die in Polen werken, bijstand en bijbeunen..
  Stop de subsidies maar ook de 'verboden' – bv verkopen van broodjes langs de weg. Bijbeunen, alleen een basisinkomen lost dit op. Geef iedere Ned. volwassene 700 EURO/maand, en verder zoeken ze het maar uit.

 7. haha, wat weet deze doos nou van ondermijning? Onze Tweede Kamer en de CDA houden echt van de Nederlander.

  btw. Ik ging altijd hardlopen in Utrecht, bij de brug. Geweldige dames. Ze hoefden enkel geen belasting te betalen. Maar dat wilde ze maar wat graag. Een vergunning om mens te zijn… Die mensen sporen niet. Ik moet gelijk aan dat JOVD filmpje van Rutte denken. Het lijken net robots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *