Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat ober NCTV van 2 juni 2022

19 gedachten over “Minister Yeşilgöz Zegerius in de tang bij Markuszower die er geen genoegen mee neemt.”
  1. Nog nooit zo'n tut gehoord, kan ook niet ze is buiten landse en dat betekent,buiten Nederland gelden andere regels en richtlijnen

  2. Bergkamp doet me denken aan mijn jurist die ik tijdens mijn onderhandelingen laat aansluiten en elke keer onder de tafel op mijn tenen trapt als ik onverstandige dingen zeg of dreig te zeggen. Ik dacht dat ze in de dienst van de kamer stond?

  3. Herstellen gaat niet meer het kwaad is al geschied, het rondspreiden van deze malafide informatie gaat kennelijk heel gemakkelijk. Maar nu er om man en paard gevraagd wordt is het maar wat moeilijk om de juiste informatie te verkrijgen of tewel de Rutte doctrine treed weer in werking. De desbetreffende Ambtenaren worden voor deze zaken nooit veroordeeld, dus dat lokt de volgende corrupte zaak alleen maar uit. In het ergste geval krijgt het desbetreffende Ministerie een fikse boete opgelegd , alsof de Overheid over eigen geld beschikt, U mag driemaal raden wie daar dus voor opdraait. Hoe kun je het verzinnen !! Tientallen WOB verzoeken zijn al maanden over de vastgestelde reactie termijn heen. Het is om gek van te worden. Let wel wat vaak vergeten wordt is dat het Hoofd van de Staat van alles op de hoogte is vanaf dag 1 , hij is nota bene bij machte zelf het iniatief hiervoor uit te vaardigen. Al staat er uitdrukkelijk in de Grondwet zwart op wit dat hij geen zeggenschap heeft , welnu wie dat gelooft is wel heel erg naïef. De Koning benoemd zelf per Koninklijk Besluit alle leden die in de talloze Raden werkzaam zijn , saillant detail hij kan per direct hun functie ook weer ontnemen zonder opgaaf van redenen. De vier Rutte Regeringen blinken uit in het onzuiver, oneerlijk, onredelijk, onlogisch, onnauwkeurig, onjuist, onpasselijk en vooral onwettig bezig zijn.

  4. We zijn bezet.
    We zijn overwonnen door een vijand van binnen uit.
    Die 150 politici zijn geen autochtone Nederlanders.

  5. Het is gewoon een grote bende bij de overheid, er zitten gewoon de vekeerde mensen die totaal geen benul hebben wat er gebeurd.

  6. beste partij !! die egg LUISTERS EN GESTUDEERT HEEFT IS BBB en de rest JA ALLEEN KLEUTERKLAS , ja dit is ons kamerledennnnn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *