Geen widgets gevonden in de zijbalk

Minister Yeşilgöz-Zegerius tegenover D66, die een vrij heldere motie hebben ingediend om te voorkomen dat de NCTV nog verder spionagewerk richting de eigen burgers doet.
De Minister heeft daar eigenlijk geen zin in, daarom vindt ze dat de NCTV wel sociale media moet kunnen afstruinen.
Maar dat is weer niet de bedoeling van de indiener van de motie.

Dit gaat een hele tijd over en weer door, zodat Bergkamp het debat zelfs stil legt.

Uit: Werkwijze van de NCTV
2 juni 2022
Plenair debat

19 gedachten over “Minister Yeşilgöz-Zegerius doet alsof ze de motie niet goed begrijpt om er eigen draai aan te geven.”
  1. Hoe in gods naam kan je zo'n grafwijf minister van justitie maken zij is gewoon een hersenloos mens wat een onzin komt er uit muiltje weg ermee

  2. Mag ik de suggestie doen dat eerst het nut van de nctv helder zou moeten zijn. En dat nut? Dat is er niet. Dus: opdoeken die handel, einde nutteloos debat. Maaaaarrrrrr….dat wil het kabinet niet hè…

  3. Bijzonder dat Yesilgoz al weet dat wat de mening is van de mensen die hiermee werken, als ze al vanaf het begin een ander idee had.
    Wanneer in het debat heeft zij die info van de mensen die ermee werken dan tot haar gekregen? Iedereen begrijpt exact wat er in die motie staat. Zo is het ook met iedereen van te voren doorgenomen. Poppenkast mevroi Yesilgoz….

  4. De afbrokkeling van Nederland. Veel extreem-rechtse sujetten op de korrel, dat wil zeggen mensen met een eigen mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *