Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de hele podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/67402/12-windparken-van-rob-jetten-gaan-black-outs-veroorzaken-podcast-ongehoord-nieuwscafe

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

13 gedachten over “"Minister van Natte Windjes Rob Jetten is een exponent van de kakistocratie" – Ongehoord Nieuwscafé”
 1. BlackRock, Vanguard, Rockefeller, Rottshield, dít zijn dé multinationals, die een dikke vinger🖕🏼 in de pap hebben, de grootste vervuilers zijn. Maar is het niet héél bijzonderder dat dé Nederlandse burger daar voor op hét matje wordt geroepen. De meesten weten helemaal niet precies waar het eigenlijk over gaat. Hét Milieu, CO-2 emissie, stikstofprobleem, klimaat verandering …….een grote brij. Wat ik wel weet is dat onze boeren om zeep worden geholpen via dé stikstofleugen. Dat wij op een dubieuze manier gemanipuleerd worden💰, via onze portemonnee, om de thermostaat lager te zetten. Dát 🇺🇸 de grootste aanjager is om ons van het Russische gas te krijgen zodat zij dit kunnen gaan leveren !
  Nederland wil het braafste jongetje 👦🏻uit de klaszijn, zou alle vervuilde lucht uit onze buurlanden stoppen bij de grens !?
  De wereld veranderd en de natuur ook, is dat niet gewoon inherent aan al het leven.
  Greta Thunberg (19 jaar) 👧🏼is een Zweedse klimaatactiviste. Ze raakte bekend toen ze besloot om na de zomervakantie tot de Zweedse parlementsverkiezingen op 9 september 2018 elke schooldag te staken en met een protestbord buiten het Zweeds parlement post te vatten om aandacht te vragen voor de dreigende klimaatverandering. Nou die aandacht krijgt ze. Zij is daar heel bewust neergezet, dat heet marketing, zij mag deze grote Klimaatleugen presenteren, een gezicht geven👧🏼. Het sprookjesboek ‘Er was eens……dé klimaatcrisis’ mag blij ei, broertje Rob👦🏻, aan dé Nederlandse jeugd voorlezen. Deze beide jonge mensen zijn de representant van deze leugen om juist de Nederlandse jeugd zogenaamd klimaatbewuster te maken, deze jeugd heeft géén idee waar het over gaat.🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♂️

 2. Poetin sponsort de partij kas van FvD. En niet de linkse klimaat clubjes.
  Die ons afhankelijk hebben gemaakt van Poetin’s olie en gas!

 3. Als NSB MSmedia niet erg vindt om Baudet aan te vallen . Dan mag de ander geluid dat ook . Alleen zou het beter zijn als men het gewoon niet deed.

 4. In Deventer was de bodem ernstig vervuild door de Senzora Fabriek .De vervuilde grond werd afgegraven en vernieuwd. Ouwerwets knusse periode met veel buurt praat en koffie drinken.Buurman chemicus die voor AKZO Nobel werkte had ook veel verstand van zaken itt de verheven troep die Nl weggeeft in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *