Geen widgets gevonden in de zijbalk

Lachend en giechelend laveert de Minister door het debat. Ze beheert de portefeuille Natuur en Stikstof en heeft daarom in haar begroting tientallen miljarden staan die ze mag opmaken, terwijl de normale bevolking de elektriciteitsrekening nog amper kan betalen.

De Minister leest hier lachend allerlei zaken op van blaadjes papier en loopt dan helemaal vast, want ze heeft geen idee waar het eigenlijk nog over gaat…..
Er moeten in elk geval weer allerlei EU afspraken en doelen behaald worden, kennelijk heeft Nederland ook over dit onderwerp niets meer zelf te zeggen.

Uit debat: Nederlandse inzet met betrekking tot het VN-Biodiversiteitsverdrag
13 april 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Vaste commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

11 gedachten over “Minister van der Wal moet miljarden beheren maar heeft geen idee wat ze aan het voorlezen is.”
 1. Het hopeloze vrouwen die door discriminatie een baan afdwingen quota brengt dit soort incompetente lieden voor die va toeten noch blazen weten.
  Maar ja, ze heeft een baantje hoor.
  Vrouwen die wel de capaciteiten hebben hoeven niet op zo een manier aan hun baantje te komen om het aanrecht te ontlopen en dit soort quota plof politici zijn eigenlijk een schande voor de zelfstandige vrouw die nu goed voor schut staat omdat die niet geassocieerd willen worden met discriminatie en nepotisme om maar mee te kunnen doen.
  Maar ja, de nepotistische baantjes carrousel van het corruptie kartel.
  EN daar zit dat dan als een rose big onzin uit te poepen alsof ze er zelf is gekomen. Wat een walgelijke vrouwen. zijn het eigenlijk wel vrouwen ? Is butch de lesbo dienog net geen transgender is ook een vrouw die een baantje hoort te krijgen ? of transgender karel die nu karn is geworden ? of moet die eerst zijn broek laten zakken om te laten zien of alles toch wel weg is ?
  Gewoon smerige discriminatie en alle vrouwen die er aan mee doen zijn geen knip voor de neus waard, een schande voor alle vrouwenrechten wereldwijd.

 2. God help us…… dit ge-ouwehoer is werkelijk verbijsterend! Clubje hemelfietsers bij elkaar die elkaar in de haren vliegen over โ€œambitiesโ€.
  Bert, het is heel goed dat je deze debatten post! Ik kijk ze allemaal en val iedere keer van mโ€™n stoel vanwege het werkelijk bedroevende niveau. Dankzij jou doorzie ik steeds meer de politieke agendaโ€™s!

 3. Al deze filmpjes zijn niet goed voor de intelligentie van vrouwen. Maar alles voor diversiteit. Zelfs als we ons eigen land naar de klote helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *