Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/26-05-2022/VPWON_1339257

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

19 gedachten over “Minister Ollongren stuurt aan Europees leger – Ongehoord Nieuws”
 1. Zo lang wijfen worden als minister van defensie aangesteld zal nooit een normale leger zijn, vrouw hoort niet militairen aansturen, vrouwelijke energie is anders dan die van een man, echt gaat nooooiit werken.
  Mannen en jongens in EU ze woorden helemaal afgemaakt door feministen, daarom als ze volwassen zijn velen van hun hebben mentaliteit van 8 jarige, niet allemaal gelukkig meerderheid is nog gewoon normale mannen maar maatschappij vecht tegen mannelijkheid zelfs met plaatsen van niet zo intelligente karakter loze vrouw als minister van defensie, is er geen man te vinden voor deze functie

 2. Abonneer ook eens op gezond verstand, dat Olongren liefst wilde verbieden!
  Leendert Herman Wassenaar78 ongeprikt. Daardoor het gezond verstand niet weggelekt.

 3. Uit de toespraken op de WEF bijeenkomst blijkt al weer een complottheorie uit te komen.
  Hoe kan het toch dat niet iedereen dat ziet?

 4. Ons leger is enorm goed uitgerust met het modernste materieel en we hebben genoeg manschappen die enorm getraind zijn om de vijand het hoofd te bieden. Tenminste, als die vijand het leger van Madurodam is. Slaap zacht, waarde lichtgelovigen.

 5. D66 kan niet snel genoeg soevereiniteit overgeven aan een corporatistiche heilstaat zonder enige democratische invloed. Daarom tegen een referendum dat dus wordt uigekleed zodat buitenlandse/internationale zaken erbuiten valt. Dus zal een europees leger buiten het referendum vallen ook al wordt hier weer soevereiniteit overgedragen. Dit WE(i)F Ollogren hadceerder ook al iets met desinformatie, maar ondanks oppositie in de kamer is nu gewoon via de EU censuur dagelijkse praktijk. Geprobeerd wordt WEF voor te stellen als een onschuldig zomerkamp met sociale activiteiten, maar welke andere bijeenkomst heef Rutte + 6 ministers, Maxima en DNB Knot???

 6. waarom is het ze? 🤔
  wat een neerbuiging.
  wij/ze zijn voor hun echt hoopjes mieren, hompen vlees gebruiksvoorwerpen die hun rijkelijke toekomst moeten financieren.

 7. Direct 0ntslaan die ollongren, ze heeft totaal geen mandaat om dat soort uitspraken te doen. Nederland is niet van haar !

 8. 5000 soldaten daarbij ook nog persoonlijke bewaking en alle Davos ganger vliegen met hun eigen prive jet er naar toe om CO2 en een Europees leger te regelen , dit ruikt naar massamoord en onderdrukking zoals de hele geschiedenis van Europa in elkaar zit .

 9. Gestoorde mensen zijn dãt allemaal een normaal mens doet zulke dingen niet uitkramen psychopaten duivels die machthebbers allemaal

 10. Kan hele uitzending op internet(-link) nietmeer bekijken in welke browser ook. De mediaplayer wordt geblokkeerd.

 11. Eigen leger, ja om tegen de eigen bevolking in te zetten. Vanwege the great reset die de burgers niet gaan pikken.

 12. Het was toch allemaal complot wat er gezegd werdt het was allemaal nep nieuws maar wie is die vijand dan alleen China of Rusland maar de grootste vijanden van de mensheid zitten bij het WEF en dat zijn ook alleen nog maar poppetjes maar wie zijn dan de echt grote machthebbers die komen niet in beeld?

 13. hitler ging voor een leger een rijk een ras d66 gaat voor een leger een rijk en een ras en die co2 footprint is een vervanging van de gelester en het corona bewijs is je nieuwe ausweis wie zijn er in holland nu de fascisten ik zou zeggen zoek de verschillen

 14. Een EU-leger dat de Europess bevolking moet onderdrukken als ze zich verzetten tegen de plannen van het World Economic Forum.
  Maar ons zal natuurlijk worden wijsgemaakt dat dit is om "ons te beschermen tegen die stoute meneer Putin."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *