Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van het debat Regels inzake instelling van een Nationaal Groeifonds (Wet Nationaal Groeifonds)
21 maart 2022

Antwoord eerste termijn van Minister Kaag, die na te hebben gefaald op Buitenlandse zaken, nu financiën doet…….

30 gedachten over “Minister Kaag van financiën weet het niet en moet navraag doen. Debat economisch groeifonds.”
 1. Sigrid Kaag verdient met haar functies in het kabinet een jaarsalaris van €175.548,62 per jaar. Dat is een riant salaris dat neerkomt op zo’n €14.629,05 per maand. Daar bovenop heeft ze recht op een eindejaarsuitkering van 8,3% en 8% vakantiegeld per jaar. En als normale burger moet je volop studeren en dan heb je geluk als je een baan heb waar je 3.000 a 4.000 netto mee verdiend. Gaat nergens over!

 2. Blokje, blokje, blokje. 'ik denk groen maar het is groei'.
  Ik denk blauw, maar het is vrouw. Ik denk paars, maar ik bedoel iets naars,

 3. Ehmmm… opgelezen blahblah…ehmmm… (herhaal tot de ander door interrupties is).
  Die heks doet er oprichting lang over helemaal niks te zeggen.
  De volgende premier.
  Maar het wordt nog veel gekker, na 8 jaar Kaag mag Hugo.

 4. Ik hoop dat de dag dat deze landverraders worden opgepakt niet al te lang op zich laat wachten. De laatste 2 jaar kan de hele wereld zien met welk bedrog ze bezig zijn en aan welke nazis ze gehoorzamen. Dit is uiteraard de reden waarom er zo krampachtig word gereageerd als er iemand in de kamer de 2de wereldoorlog erbij haalt. Zij zijn nog erger! Word wakker en stop deze bedriegers

 5. Mijn god , het wordt triester per dag . Wat is dit allemaal voor onkunde . Ze kan amper praten ? En dit gaat over groeifonds.
  Allemachtig , wil hier niet voor betalen.

 6. Met sancties probeert men Rusland te straffen voor hun gewapende interventie in Oekraïne, maar er speelt nog meer. Langzamerhand stuurt men aan op gewenning, een lagere levensstandaard. Men propageert openlijk de thermostaat wat lager te zetten voor gasbesparing en er wordt wederom aangestuurd op thuiswerken zodat men kantoren kan sluiten. Ook de berichten met foto’s van lege schappen in de supermarkt. Dé angstzaaiende berichten over jodiumtabletten. Enz. enzovoort enzovoorts ….. Maar wat niet in dé MSM te vinden is dat op 10 maart j.l. in Frankrijk, onder leiding van Macron, de versnelde uitbouw naar een Europese superstaat besproken is !

 7. met opzet mensen op posities waar ze niets van begrijpen. dan verzandt iedere discussie, iedere vraag, in een moeras van woorden zonder inhoud.

 8. oh voorjaarsnota is niet gehaald maar nu hoor ik ook al dat Prinsjesdag ook moeilijk wordt. Geeft 1 ding duidelijk dat er geen cent meer is en alles al naar de kloten is. You will own nothing and be very very happy.

 9. Ziet ze haarzelf ooit weleens terug en luistert wat ze zelf gebrekkig zegt en uiteindelijk niks zegt? Zou mezelf afvragen ben ik geschikt voor deze functie?? Ik help wel even en is NEE.

 10. En alle vier de blokjes van Kaag voorgekauwd en geschreven door een stoffige ambtenaar, die ze hiervoor uit zijn winterslaap hebben gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *