Geen widgets gevonden in de zijbalk

Fragment uit het debat Water en Bodem sturend, van 27 maart 2023.
In haar inbreng had Caroline van der Plas aangekaart dat een deel van de waterproblematiek veroorzaakt wordt door te dichte bebouwing, als er tussen tegels nog geen grassprietje kan groeien, wil het regenwater ook niet afgevoerd worden.
Als reactie krijgt ze: ja, het kan wel iets minder stenig in steden.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

16 gedachten over “Minister Harbers is het eens met Caroline van der Plas: 'Het kan wel iets minder stenig in steden'”
 1. Terwijl er volgens plan een MILJOEN huizen bij moeten komen…… gemeente Amsterdam heeft het over 300.000 inwoners erbij…. M.i. niet realistisch, onhaalbaar.

 2. Het regen water in de straat en van de daken via een drainbuis in de straat in de grond laten lopen, hebben wij al 11 jaar in de wijk, de afvoer buis van de dakgoten via een goot in de tuin op straat te laten lopen, dan loopt het vanzelf in de drainbuis, er moet dan wel een extra riolering aangelegd worden voor de rest van het vuile water, werkt prima

 3. ‘In overleg met minister De Jonge 🤥van WVS’……..🤷🏻‍♂️🤷🏼‍♀️waar kennen we deze man ook alweer van ? O ja, deze betrouwbare man met de snelle oplossingen in de afgelopen corona periode.

  Men leidt een volk niet zonder het een toekomst te tonen; een leider is een koopman in verwachtingen. De beste manier om je woord te houden is het niet geven.

 4. Tuinaarde……moet ook weer onderzocht worden.
  Wat een 'NITWIT', die Harbers.
  Zeg gewoon, "wat een goed idee, mevr vd Plas".
  Vreselijke types, die beroeps-bestuurders.

 5. Weer een dwaallicht als minister.
  We zullen moeten stoppen met het aanstellen van ambtenaren en bewindlieden vanwege hun politieke voorkeur en loyaliteit aan enkel de partijleider….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *