Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het aantal euhhhs is weer pittig hoog evenals de versprekingen.

Wat vindt u van de motorjack-look-a-like? Minister waardig?

Uit: Onschendbaarheid brief-, telefoon- en telegraafgeheim
30 maart 2022
Plenair debat

19 gedachten over “Minister Bruins-Slot met haperend begin van haar bijdrage debat privacy telefoon en briefgeheim.”
 1. Ministerie oppert: laat ouderen zelf betalen voor hogere AOW wat schandalig niet te bevatten dit wat een tuig zit er in den haag

 2. Mevrouw Bruins-Slot snapt niet dat het stoere van een leren motor jack is dat het het idee geeft dat je een motor rijdt. Maar haar jasje ziet er zo keurig netjes uit, alsof ze het 5 minuten geleden heeft gekocht….. Je denkt dat een oud militair dat wel zou weten. En het is opvallend dat ze denkt dat het nieuws is, dat kinderen zo reageren op oude technologie. Dat is eigenlijk alleen nieuws voor mensen die geen kinderen hebben.

  Ik kan niet vinden of ze wel of geen kinderen heeft. Maar deze uitspraak doet me vermoeden van niet. Maar als iemand andere informatie heeft dan hoor ik dat graag.

 3. "Telegraaf"is een staatskrant, die zit nog in the twilight zone en heeft haar leder look vergeten uit te doen my god wat probeer zij nu duidelijk te maken error!

 4. Gelukkig heeft ze haar helm wel afgezet.
  Kan je van andere collegas niet zeggen die een kleed om hun hoofd hebben gewikkeld.

 5. Wat wil dat mens nou met haar verhaaltje over een telefoon, is dit ook al een minister ?
  Wat ziet z'n mens eruit, tis zeker erg koud in de kamer het gas wordt te duur,
  dan houd mijn leren jack maar aan. En effe 140 000 piek per/jaar vangen

 6. Wát een drama is deze mevrouw de minister! Alsof zij daar staat om de kinderen, youngsters en twenties te vertegenwoorden! Ik ben 66, werkte met telegrammen, telex, fax en later mail. Is dat bijzonder? Helemaal niet! Mevr Bruins-Slot zal nog effe moeten wennen aan de grote mensen wereld van ouderen, een wereld waar het verschijnen in een leren jackie, in functie als minister, de wenkbrauwen doet fronsen. Hoe moeilijk kan het zijn om je speech/kamerdebat grondig voor te bereiden opdat je je geleuter niet hoeft te stoppen door versprekingen. Inhoudelijk ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *