Geen widgets gevonden in de zijbalk

Forum voor Democratie roept het college van Teylingen op om zich tegen de spreidingswet te keren. Een dwangwet die de lokale democratie volledig buitenspel zet is ontoelaatbaar.

FVD-fractievoorzitter Milan Schenk laat in een snoeihard betoog weten waarom. De opgave van 252 asielzoekers is voor de gemeente Teylingen zowel onwenselijk als onmogelijk. FVD kiest voor onze eigen inwoners.

20 gedachten over “Milan Schenk in asieldebat: “Zit het college hier voor TEYLINGEN of voor AFRIKA?!” | FVD Teylingen”
 1. Hulde aan Milan! Mijn mening: Nederland wordt door Rutte, zijn demissionaire bende e.a. wereldbestuurders om zeep geholpen. Oorlog, p(l)andemie én migratie zijn verdienmodellen! Mensen welke dit doorzien e.o. ageren worden verketterd. Ik spuug op NED

 2. De bevolking moeten dit zelf invullen. Zijn ze zo weg.
  En gemeenten juliie moeten met zijn allen weigeren. VOL IS VOL.

 3. Rhetorische vraag. Maar goed dat ie gesteld wordt. De linkse fascisten willen Nederland ethnisch schonen zoals ze dat eerder in de geschiedenis ook al deden.
  Linkse mensen zijn de Nazi's van onze tijd.

 4. Goed verwoord Milan. Wanneer de menigte het door krijgt, dat dit een onderdeel van "the great reset"is. dan is het te laat! Links achter Milan zegt alles over links: Make war no love!!

 5. Het volk heeft gesproken en jullie horen daar na te luisteren en te handelen. Maar jullie hebben schijt aan de bevolking en doen maar wat jullie zelf willen. Nederland is in de tussentijd een bananenrepubliek aan het worden

 6. Hoop dat ik de tijd nog mag mee maken dat al die linkse honden die hier armoede en leed veroorzaken onder eigen volk tot vogelvrij worden verklaart ,en dat wij dan de jacht op hun kunnen openen zoals ze bij ons doen.

  Karma is a bitch

 7. VVD doet zich alleen in het verkiezingsprogramma een beetje rechts voor, maar achter de schermen zijn zij slingser Links dan Links, drijven al 13 jaar lang mee op de zogenaamde groene globalistische wef agenda2030. VVD D'66 zijn dan ook dikke maatjes gaan samen hand in hand daar in het EP Brussels.

 8. Als je vvd stemmers de waarheid verteld zeggen ze altijd maar de vvd kan niet anders ze moeten wel met links regeren.. my god

 9. Vluchtelingen zijn niet het probleem, maar de arbeids migratie die de bollen industrie nodig heeft als goedkoop uit te buiten arbeids krachten. Milan Schenk zit te liegen! 🤔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *