Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/06/16/tv-programmas/donderdag-16-juni-ongehoord-nieuws-met-paul-cliteur-arno-wellens-en-flavio-pasquino-afl-34/

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

10 gedachten over “Migratiecrisis: De stand van zaken”
  1. Stop immigratie. Het is een invasie. Eigen kinderen kunnen geen huis vinden. Nederlands is dom bezig, onbegrijpelijk dat er zoveel politiek onbenul is.

  2. Haal heel de wereld hier naartoe jongens 👏🏻👏🏻👏🏻 wij betalen wel. Onze eigen kinderen kunnen geen woning meer krijgen en een toekomst opbouwen maar kom maar binnen met je knecht. Mijn opa zei het 25 jaar geleden al, jonge, dit land helpen ze helemaal naar de klote! Geen woord over gelogen en van mij mogen ze Nederland hebben, ik ga weg hier en tot nooit meer ziens! Maar wat een stel randdebielen hebben wij in onze regering zitten. Oja en voor ik het vergeet, laat ook alle debielen uit Frankrijk maar meteen overkomen want die gaan wel bij ons in de horeca en in de kassen werken 🤣🤣🤣

  3. Dus ze hoeven maar een bus voor het stadhuis te zetten om een buslading "asielzoekers " ergens te dumpen
    En daar is men er daar dan ook nog eens trots op dat ze maar toegeven….

  4. De meeste migranten, die Nederland binnen stromen, stonden nog eind vorig jaar aan de grens met Belarus. De Poolse overheid heeft een mooie show gegeven. De arme Poolse soldaten en politieagenten werden bedrogen, ze dachten echt dat ze de Poolse grenzen aan het verdedigen waren. De migranten zijn langs de grens naar het zuiden doorgelopen. Vervolgens werden die zogenaamde migranten via Oekraïne toegelaten. Ik weet het want ik heb de beelden via verschillende kanalen gezien. De Poolse hulptroepen aan de grens waren voorbereid om de Oekraïnse moeders met kinderen te helpen maar de meeste waren jonge mannen uit Azië en Afrika. Die werden in de eerste instantie in Polen opgevangen. Maar heel snep gingen ze weg. In Polen krijgen ze namelijk geen geld (80 euro per maand of zo daar kun je niks mee), dus ze zouden moeten werken. Naar verluid ging zelfs 99% verder naar het Westen. Ik heb nog een paar stuks door Nowy Sacz zien rondlopen. In de stad Przemyśl aan de grens met Oekraïne hebben ze voor grote chaos gezorgd. Winkels overvallen, vrouwen lastiggevallen. De Poolse mannen hebben meteen een burgerlijke controles georganiseerd en laten weten wie de baas is.

  5. Onderdeel van de WEF agenda. Onrust creëren. De corrupte schoften van het kabinet gaan binnenkort te maken krijgen met de bevolking. Maak je geen zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *