Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de uitzending ook via: https://www.blckbx.tv/tavolo-paradiso/2024-05-07

Tavolo Paradiso is een nieuw blckbx-programma waarin we de gasten en onderwerpen van Studio Paradiso introduceren. Tevens zal de agenda van aanstaande evenementen worden gedeeld, waar je tickets voor kunt bemachtigen via: https://www.studioparadiso.tv.

Is dagelijks microdosen gevaarlijk? Hoe kom je tot de kern en wat is de kern? Hoe ontsnap je uit de wurggreep van de matrix? En zijn films nuttige ontspanning of leiden ze ons af van de keiharde realiteit? Vier grote vragen die programmamaker Flavio Pasquino bespreekt met zijn tafelgasten die binnenkort een bijdrage gaan leveren in Studio Paradiso.

Aan tafel zitten auteur, coach en microdosing deskundige Maria Johanna Schouten, journalist en auteur Daan de Wit, jurist en publicist Sietske Bergsma, en jurist, coach en auteur Eveline van Dongen.

Onderwerpen die ter tafel komen:
– Het nieuwe boek van Eveline van Dongen ‘De kus van de baarmoeder’, het vierde deel van een vierluik met als overkoepelend thema ‘Van wurggreep naar vrijheid’.
– De debunk van Maurice de Hond t.a.v. de Nederlandse speelfilm ‘De Veroordeling’.
– De AI-cursus van futurist Christian Kromme.
– De 8-delige cursus over ‘Het Emotionele DNA’ van immunoloog prof. Pierre Capel die woensdag 8 mei start.
– De documentaire van Erwin Taams over oud-Zembla-journalist en boer Marcel van Silfhout.
– En nog veel meer…

Meer over Studio Paradiso en de vele boeiende evenementen vind je op: https://www.studioparadiso.tv

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#StudioParadiso #College #Filmavond #Lezing #Cursus

29 gedachten over “Microdosing, tot de kern komen, de matrix en film als vlucht voor de realiteit | Tavolo Paradiso #1”
 1. Holie sjit!!! in wat voor een zweefmutserij is Sietske beland!!???
  stelletje kleuters die hun drugs goed praten want spiritueel, zoooo vaak gehoord….
  nee zweefwappies, drugs is het stuur uit handen geven
  de makkelijke weg kiezen

 2. Dyslectisch zijn is eigenlijk goed. Het betekend dat je dicht bij je oorsprong bent, je instinct dus, we zijn dieren he eigenlijk. Dus je zoon daar mankeerd niets aan. Dat die kinderen het moeilijk hebben in de wereld van het denken is erg. Ik ben er zelf een, kwam in tehuizen terecht, enz enz. Heb het overleeft ben nu 67. De grootste talenten zijn Dyslectisch. Ik zelf speel, hoe kan het anders de Blues. Eerst the Bass, nu Gitaar. Alles geïmproviseerd. Uit het gevoel, zelf geleerd, niks van papier, dat is het verschil. Wees zuinig op je zoon. Een oorspronkelijk mens.

 3. Kun je ook met ademhaling, stilte, maar binnen keren.🙏
  Kosteloos en altijd bij je🦋
  Volgende afhankelijkheid, hype, business creëeren met microdoses.

 4. We realiseren ons helemaal niet dat we in de Hemel leven. We maken er alleen een Hel van. Realiseer je dat. En geloof betekent, aanname, maar het is er niet.

 5. microdoseren helpt, macrodoseren slingert je direct naar de realiteit en je eigen geest. zoals terence mckenna al zei mensen zijn doodsbang voor hun eigen geest en de confrontatie ermee. niks voor niks dat het illegaal is, het is bewustzijn verhogend. en een verhoogd bewustzijn zorgt voor revoluties. sociale conditionering en stigmas verdwijnen in een paar uur. prachtig om jezelf te zien dan

 6. Ja ‘psycho-logie’ is maar zo beperkt en slechts gericht op uiterlijk en de ziel/zintuigen; vaak “from the outside in”. Ik heb echt rottige vruchten gezien van deze ‘wetenschap’, en boeken/artikels daarover geschreven als ervaringsdeskundige! Psychologie begrijpt ook niets van onze Bijbelse
  —geest—ziel en —lichaam‼️

  Our SOUL is the part of us that is considered to be our personality. It is our intellect, emotions and will. Our SPIRIT is the part that gets changed at salvation and it is always operating in "love, joy, peace, long-suffering, gentleness, goodness, faith, meekness, temperance" (2 Cor. 5:17; Gal. 5:22-23). That's true whether our souls (feelings and emotions, and circumstances etc) "feel" it or not, 1Tess5:23, 3Joh2.

 7. ❤met alle respect voor de keuzes die de mensheid maakt. Maar ikweenie hoor … die plant heeft een SPI-WIT???😂…zeker, alles wat leeft is geloof ik wel bezield. Maar dat komt door de wonderlijke schepping die voorbij gaat aan wetenschap. Maar een SPI-WIT???? Klim in een boom en schaaf je arm, spring over een sloot en verstuik je enkel, dan weet je het weer en daarna wat madeliefjes plukken voor de troost. Deze micro-dosing-deskundige??? Is op zoek naar SPI-WIT. En die gaat ze vinden op de laatste plek waar ze zoekt. Fijne avond nog en vrede op aarde. ❤…voor iedereen dan hè.

 8. sommige films and series bereiden ons inderdaad voor op wat zei willen kijk maar naar 1984 of hunger games insergent.
  ook houden films en series ons in een bepaalde energie in veel films en series zijn er dingen die ons frustreren of ons willen laten doen geloven dat we ook zo moeten zijn,veel daarvan is onderdeel van indocternatie.
  het gaat altijd over veraad overspell en iemand die jou wil onderdrukken of doden,bijna ieder film of serie volgt hetzelfde patroon.
  en 9 van de 10 keer willen aliens ons doden wat very van de realiteit is in de meeste gevallen maar het word ons wel gevoed.
  dat zei zegt ala je realizeerd dat je in een holographische realiteit leeft neemt geen vrijheid weg het geeft je juist meer vrijheid,en het geinige is dat we zelf gekozen hebben om hier te zijn voor we geboren werden.
  dat iets holografische is wil niet zeggen dat het niet echt is,de games die mensen spelen zijn in essence ook echt het zijn echte charcs en ervaringen.
  je hebt zoiets als de absolute werkelijkheid dat zijn gewoon de feiten van het moment,wat je kan doen is verschillende meningen daarover hebben en verschilldende acties maar feiten blijven feiten de feiten kunnen veranderen maar iedere situatie heeft zijn werkelijkheid en feiten.

 9. Ooit vernomen van een Reiki Master, je 3e oog( pijnappelklier) en handpalmen activeren door Vitamine D. Of het waar is weet ik niet, maar vele culturen gebruiken al duizenden jaren bepaalde edelstenen, soms van een ander continent waar deze bepaalde Edelstenen gevonden worden terwijl volgens onze geleerde geschiedenis deze continenten nog niet van elkaars bestaan af wisten…..

 10. Superleuke uitzending. Leuk Maria Joanna te zien. Die heb ik inderdaad lang gevolgd met name toen ze veel aan ceremonies deed.
  Had wel het idee dat Sietske het allemaal een beetje te spiritueel vond, haar mond stond niet echt geïnteresseerd. Grappig overigens om te zien, bedoel het niet vervelend. Vind haar nuchtere kijk altijd heel fijn in haar bakkies die ik allemaal volg. tot op heden ben ik er in ieder geval 2x bij in Studio Paradiso.

 11. microdosing zoals mevrouw dat presenteert is de duivel in een mooi jasje . t sjamanisme haalt ze er ook al bij …niks nieuws onder de zon ze maakt er vervolgens een verdienmodel van omdat mevrouw zogenaamd iets verkoopt of al had ze iets nieuws uitgevonden , mensen ik waarschuw u t is in de kern superoccult en zit vol met evil spirits…de Bijbel waarschuwt ervoor doe t niet!!!!

 12. Mediteren is mediteren niets anders. Na 20 jaar mediteren kan alles meditatief gedaan worden. Echt zo n excuus vanuit onwetendheid

 13. "Vrije wil", dat is een ander verhaal. Maar dat begrijpen de meeste mensen (nog) niet. Wel eens nagedacht over groeien in frequentie?
  Wat zeg je, Sietske, "god"? Is dat niet een kinderlijke voorstelling van het bewustzijn?
  De Deventer moordzaak, vergelijkbaar met de explosie in E'dé, wat betreft de verdachte?

 14. Mensen zoeken gedragsnormen en verliezen geloof in het recht. Dus de vraag is wie hen moet leiden of hoe zij zich moeten verhouden tot wie of wat.

 15. Timothy Leary zou een heel eind met die potion New Age vrouw mee kunnen komen. Krijg het altijd Spaans benauwd met die Midsommarachtige sjamanistische zweverij.

 16. Lekker naar binnen gaan met plantmedicijnen die je weer vernielt door even naar Bali te vliegen. Er zijn plekken op aarde met afgeschreven vliegtuigen, naar beeld hoor! En nog zoveel meer onleefbare plekken door ONS gecreëerd. Oa. dicht in de buurt bij Aken, allemaal 'witte' plekken op de kaart, door winning van bruinkool. En de boeren maar werken. Praatjes vullen geen gaatjes. Allemaal theorie, ik mis de praktijk.. alleen maar vermelden wat er gaande is, helpt niet. Ons leven is letterlijk in gevaar, wat gaan we DOEN.

 17. All BS.. no matter how you throw it at “me”. BS, BS, BS and even this statement is BS. ABC or 123 are human made concepts and therefore untrue per definition. Get it out of your system and you know the Truth.

 18. Was gewoon katholiek gebleven, weekje in het klooster, en dan hoeft dat gezwatel over je diepere zelf ook niet.. daarnaast verkopen deze mensen gewoon boeken en potjes kruiden… heb er moeite mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *